2324
Edison lampjes lichtslinger
Gepubliceerd: 19-10-2017 Laatste update: 24-10-2019

 Met lichtslingers breng je meer sfeer in huis. Met deze Edison lampjes lichtslinger van Kikkerland tover jij je woonkamer of tuin om tot een feestelijke omgeving. De lichtslinger is voorzien van 10LED-lampen in een peervorm. Ze lijken op de lampen van Edison, maar dan met een nét wat modernere techniek. Het voordeel van deze lichtslinger is dat je geen stopcontact nodig hebt: het lichtsnoer werkt op 2 AA-batterijen. Daardoor kun je het op elke plek ophangen die jij leuk vindt: in de boom, aan de schutting, in de kinderkamer of de wc.


Lichtsnoer voor in de tuin

De Edison lampjes lichtslinger van Kikkerland zorgt voor sfeer en voor licht in de duisternis. Het warme, gele licht zorgt voor een gezellige sfeer. Het snoer is 245 centimeter lang, meer dan genoeg om de tuin of de woonkamer wat op te vrolijken.Door de ouderwetse peerlampen heeft de lichtslinger een authentieke uitstraling. Heel leuk voor jezelf, maar ook mooi om cadeau te geven.

Ontvang 15% korting op de Edison lampjes lichtslinger
Abboneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 15% korting op deze Edison lampjes lichtslinger of al je andere aankopen bij Ditverzinjeniet.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide