1639
Maak een smarthome met uw smartphone
Gepubliceerd: 21-08-2012 Laatste update: 11-06-2023

De Oostenrijkse software specialisten van de firma easyMOBIZ zijn begonnen met een product dat het beheren van uw huis aanzienlijk vergemakkelijkt: ayControl KNX is niet alleen in staat simpele dingen, zoals in-en uitschakelen van de verlichting, het regelen van de verwarming of het aanpassen van de alarm via iPad of iPhone. Het kan nog veel meer. Een kenmerk van ayControl is de mogelijkheid van "stemmingen": U kunt de lichten in de keuken aanzetten, de gordijnen openen en de radio aanzetten en afstemmen op uw favoriete programma, gewoon door op de vooraf ingestelde "wakker" knop te drukken. En al deze functies zijn niet alleen lokaal te bedienen. Via WLAN, UMTS en GSM stelt ayControl u in staat om uw huis overal te bedienen.

In tegenstelling tot andere leveranciers, heeft ayControl geen ingewikkelde en dure home server nodig. Alles wat u nodig heeft is een EIB / KNX installatie, een Wi-Fi-router en een iPad, iPhone of iPod Touch. En dit alles wordt aangestuurd door innovatieve en aantrekkelijke software welke reeds bekroond is voor zijn gebruiksvriendelijkheid en bruikbaarheid. 

Domotica & Slim Wonen

Binnenkort is het weer zover. Op 23 en 24 november 2011 zal de beurs "Domotica & Slim Wonen" plaatsvinden in het Evoluon te Eindhoven. Ook ayControl zal hier aanwezig zijn! Indien u kennis wilt maken met ayControl sturen wij u graag een gratis entreekaart toe! Stuur hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp Domotica & Slim Wonen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide