1316
Schuifdeurkasten
Gepubliceerd: 11-05-2017 Laatste update: 02-06-2023

Als het tijd is voor een nieuwe kast, dan is het ook mogelijk om eens helemaal iets anders te doen. De reden om een nieuwe kast te nemen kan van alles zijn. De oude kast is bijvoorbeeld in slechte staat of gewoon niet praktisch genoeg. Je kunt er dan voor kiezen om het helemaal anders te doen. Neem een schuifdeurkast. De schuifdeurkast is uniek en komt niet al te vaak voor. Het unieke van een schuifdeurkast zijn natuurlijk de schuifdeuren. Hier zijn drie varianten voor een schuifdeurkast om jouw huis extra speciaal te maken!

Schuifdeur onder een schuine wand
Veel huizen hebben ruimtes onder een schuine wand die niet optimaal worden benut. Een perfect oplossing; maak er een schuifdeurkast van. Plaats een schuifdeur onder de schuine wand en deel de kast volledig in naar jouw wens. Een ideale oplossing om een onhandige ruimte op een nuttige manier te gebruiken.

Combineer een schuifdeur met een draaideur
Veel mensen denken dat een kast met schuifdeuren alleen maar schuifdeuren kan hebben. Maar je kan de kast ook opdelen in verschillende delen. Zo kan je ook een gedeelte maken met een draaideur. Dit design is de laatste jaren in populariteit gestegen. Zo wordt het gedeelte met de draaideur vaak gebruikt als legruimte en het gedeelte met de schuifdeur als hangruimte.

inspiratiebrochures1.png

Een lege ruimte omtoveren tot een schuifdeurkast
Een van de grootste redenen waarom mensen geen schuifdeurkast nemen is omdat zij er geen ruimte voor hebben. Wat vaak voorkomt is dat mensen een lege ruimte zoals een gangkast of een kleine leegstaande kamer omtoveren tot een schuifdeurkast. Door deze kamer open te breken en aan te laten sluiten op de kamer is dit een goede optie. Met behulp van schuifdeuren kan je eenvoudig je eigen schuifdeurkast creëren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide