Elk jaar trekken nieuwe trends door de woonwereld, klaar om huis-en-haard in vuur en vlam te zetten met nieuwe designs, bijzondere kleurencombinaties of gezellige printjes. Ben jij benieuwd welke woontrends de afgelopen jaren de revue al zijn gepasseerd? Misschien doe je nog inspiratie op voor je eigen mix van trendy & retro! Kijk gauw mee naar de woontrends van 2007 tot nu.

Sta jij ook graag in de keuken? Lekker bakken, braden en anderzijds bereiden, wij snappen het wel. Om goed te kunnen koken, heb je goede keukenapparatuur nodig. Benieuwd welke apparatuur nu echt onmisbaar is in je keuken? In dit artikel zetten we op een rijtje welke apparatuur er écht niet mag ontbreken in jouw keuken. Heb jij ze allemaal?

Het is misschien niet de eerste ruimte waar je aan denkt bij het inrichten van je huis, terwijl het zo belangrijk is: je hal. Toch is het juiste de plek die je gezellig wilt maken. Waarom de hal zo belangrijk is? Dat leggen we je in dit artikel natuurlijk ook uit. Als jij je hal wilt aanpakken om er een fijne plek van te maken die echt je woonstijl weergeeft, lees je in dit artikel een paar handige tips om je hal perfecte in te richten. Ga ervoor!

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand… Wie heeft de mooiste hal van het land? Straks ben jij dat, want door het gebruik van spiegels geef jij je hal echt een upgrade. Dat is pas een binnenkomer, en nog heel handig bovendien. Wat zijn de laatste trends op het gebied van spiegels? En waarom passen deze juist zo goed in je hal? In dit artikel vertellen we je alles over spiegels in je hal. Je wilt nooit meer anders!

Heb jij al bedacht waar je dit jaar inkopen doet voor de feestdagen? In deze onzekere, rare tijd is het internet je beste optie: bij webwinkels kun je veilig én uitgebreid winkelen. Maar er is zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je op weg met de leukste, origineelste online cadeaus en versieringen!

Houd jij van stoer industrieel, of klassiek met sierlijke details? Word je blij van meubels met een karakter of heb je het liefst een zo strak mogelijk interieur? Om je écht thuis te voelen in eigen huis is het belangrijk de woonstijl te kiezen die het beste bij jou past. Maar welke woonstijlen zijn er eigenlijk? Wij zetten er 12 voor je op een rijtje!

Het is bekend onder de huisdier liefhebbers dat honden en katten maar al te graag overal liggen, behalve de plekken die echt voor ze zijn bedoeld. We hebben het dan over de nieuwe bank van nog geen week oud die nu al onder de krassen zit, de tafel waar met veel liefde een vaas met bloemen vanaf wordt gestoten en het tapijt overleeft het ook niet langer door de vele haren van onze harige metgezellen. Gelukkig hebben designers hier ook dagelijks mee te maken en met hun ambacht de volgende tien verschillende oplossingen voor bedacht, zodat ook katten en honden op hun eigen meubel kunnen bijkomen van hun activiteiten.

Luxe, ontspannen, genieten. Dat is een wellness badkamer. Wil jij je in een wellness resort wanen in je eigen huis? Dan is dit de badkamer voor jou. Hier lees je hoe je zo’n luxe wellness badkamer inricht. Natuurlijk hoef je niet alle tips te gebruiken. Kies gerust uit waar jij het blijst van wordt! Of waar je simpelweg de ruimte voor hebt.

Wil jij een badkamer waar je iedere ochtend vrolijk van wordt zodra je binnenstapt? Dan is de botanische badkamer wat voor jou! Een vrolijkere badkamerstijl is er niet te vinden. Benieuwd naar deze badkamer? Kijk mee voor onze tips en natuurlijk heel veel badkamerinspiratie!