Staat je huis leeg? Dan laat je iedere maand geld liggen. Verhuren voor korte of lange termijn is namelijk veel makkelijker en veiliger dan je wellicht denkt. Zeker als je het regelt via een verhuurmakelaar. In dit artikel zetten we de belangrijkste vragen en antwoorden over het verhuren van je woning op een rij.

Een koelkast houdt je eten koel, zodat het niet over datum gaat, en dat was het. Niets is minder waar, want een goede koelkast kan zo veel meer dan dat! Wat dacht je van slimme koelkasten met een speciaal vak om je vlees zo vers mogelijk te houden, koelapparaten met een koud water dispenser of koelkasten met een no frost functie? De perfecte koelkast is echt onmisbaar in je interieur. Wil je weten waar je op moet letten bij de aanschaf van zo’n cruciaal apparaat? In dit artikel vertellen we je alles over de koelkast.

Het is een essentieel apparaat in je woning: je vriezer. Door je vriezer kun je langer je producten vers houden, heb je altijd ruimte voor een kant- en- klaar maaltijd om op te warmen na een lange dag werken en heb je geen stress als er toch een extra eter aanschuift. Kortom; de vriezer is je beste vriend in je keuken of berging. Wil je een nieuwe vriezer kopen of gewoon meer weten over dit handige apparaat? In dit artikel lees je alles dat je moet weten over de vriezer.

Je neemt niet zomaar een nieuwe vloer, dus de keuze van je vloer wil je goed over nadenken. Wat vind jij mooi? Wat is handig voor jou (en je gezin)? Welke keuzes heb je? We zetten verschillende vloeren voor je op een rij en geven je tips om de vloer van je dromen te kiezen.

Kijk jij ook altijd zo op tegen het ontdooien van de vriezer? Dat begrijpen wij wel, want het is niet bepaald een leuk klusje. Het kan een waar waterballet worden met stukken ijs die je maar niet loskrijgt. Gelukkig is dat verleden tijd, want met deze handige lifehacks heb jij je vriezer in een handomdraai ontdooit. Meer weten? Lees dan gauw verder!