688
Mijn man vind ons interieur te vrouwelijk, hoe los ik dit op?
Gepubliceerd: 08-09-2022

Om deze vraag van Linda (34) moeten wij stiekem een beetje gniffelen. Dit is namelijk een dilemma wat in veel huizen een rol speelt. Mannen mogen meebeslissen over de aankoop van een woning om vervolgens geen inbreng te hebben in het interieur. Zitten ze met grote tegenzin ’s avonds voetbal te kijken op een roze velvet bank en drinken ze koffie uit een felgekleurde ‘blond’ mok. Ergens begrijpen wij wel dat dit niet altijd een favoriet is. Maar hoe los je dit op?

wonenonline-stylist.jpg Antwoord van onze interieurstylist; 

De basistip hierbij is; praat erover! Vaak zien we dat één partner voortvarend aan de slag gaat met moodboards en Pinterest, en dat de ander nogal passief betrokken is. Tót het moment dat het interieur af is en het wel een heel erg bont geheel is geworden. Een huis moet een thuis voelen voor iedereen en ga dan ook samen aan de slag. Bepaal kleuren en meubels die jullie beide goedkeuring heeft en blijf binnen die kaders qua inrichting. Kom je er echt niet uit? Dan is dat het moment om een professional erin te vliegen. Zij kunnen als geen ander jullie smaken combineren.

inspiratiebrochures1.png

Heb jij ook een woonvraag?
Loop jij al tijden met een prangende woonvraag rond? Grijp je kans! Onze woonstylisten beantwoorden (gratis) al jouw woonvragen. Klik hier en stel je vraag! Ben jij interieurstylist? Klik hier!

Wonenonline