633
Hoe houd ik mijn interieur up-to-date met een klein budget?
Gepubliceerd: 14-09-2022

Deze vraag van Katrien (44) begrijp ik in deze tijd heel goed. Maar dat een mooi interieur veel geld kost is echt een vooroordeel. Tegenwoordig is er zó veel mogelijk met een klein budget, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos te noemen. Het valt of staat met de nodige creativiteit. Maar als echte woonliefhebber ben jij waarschijnlijk super creatief, dus dan zit dat wel goed. Wat mijn tips zijn voor een stijlvol interieur met een klein budget?

wonenonline-stylist.jpg Antwoord van onze interieurstylist; 

Voor het overzicht heb ik alle tips die ik heb, even op een rijtje gezet en onderverdeeld in de plaatsen waar je deze tips kunt gebruiken. Zo kun je op één dag langs alle locaties om overal de koopjes te scoren!

inspiratiebrochures1.png

  • Kringloopwinkels; Werkelijk een goudmijntje! Een klein likje verf doet soms al wonderen en tovert werkelijk pareltjes tevoorschijn.
  • Marktplaats; Zelfde verhaal als kringloopwinkels.
  • Online weggeefhoeken op Facebook; Nog goedkoper dan eerder genoemde opties en soms súper leuke spullen.
  • Rommelmarkten op feestdagen; Vroeg heen gaan, dan is al het leuks er nog.
  • Outletwinkels; Deze zijn er ook op woongebied, zo heeft de Wehkamp een loods gevuld met geretourneerde producten die ze niet meer kunnen verkopen. Dikke tip!
  • Opknappertjes (overal van buren tot vrienden en van familie tot collega’s); Vaak zijn meubels langere tijd te gebruiken en in diverse stijlen te veranderen, vaak alleen even de kleuren wijzigen. Precies, even verven!
  • Budgetketens; Dat deze alleen maar onverantwoorde producten die slecht scoren op duurzaamheid is echt niet meer waar. Je vindt ook bij de grote ketens verantwoorde producten, soms zelfs samenwerkingen met designers!
  • De opruiming en koopjeshoek; Deze kennen we, maar levert nog altijd voordeel op!

Met bovenstaande tips moet het toch iedereen lukken een gezellig, hip, knus en stijlvol interieur samen te stellen. Kan je creativiteit wel een boost gebruiken? Kijk dan lekker online rond, er zijn talloze filmpjes en tutorials te vinden die jou tips geven over het opknappen van spullen en het interieur. Succes!

Heb jij ook een woonvraag?
Loop jij al tijden met een prangende woonvraag rond? Grijp je kans! Onze woonstylisten beantwoorden (gratis) al jouw woonvragen. Klik hier en stel je vraag! Ben jij interieurstylist? Klik hier!

Wonenonline