14198
Riverdale Vagebond Vibes

De krachten van de natuur trotseren, stoere laarzen aan, jas dicht, naar buiten. De gure lucht van de herfst opsnuiven. Bladeren in prachtige najaarstinten kraken onder je schoenen en dwarrelen in cirkels om elkaar in de lucht. Wolken proberen elkaar te snel af te zijn. Af en toe wint de zon dit partijtje krachtpatsen en laat regendruppels als kristallen schitteren aan kunstige spinnenwebben.

Geëffende paden wissel je af met die waar nieuwe avonturen op je wachten. Een stevige wandeling verruimt elke geest, maakt sterk en geeft vrijheid. En dan de beloning die thuis op je wacht thuis. Die vertrouwde geur, de alles omhullende warmte, sloffen aan, kaarsen ook, plaid om, kussens opgeklopt, en op de achtergrond de melodie van knisperend haardvuur. “I’m so glad I live in a world where there are Octobers.”

Met de nieuwe collectie Vagabond Vibes weet Riverdale dit najaarsgevoel te vertalen naar een rustieke en stoere collectie. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen als aardewerk, metaal, glas en hout in zowel vergrijsde tinten als warme herfstkleuren ontstaat er een bijna Hollandse Meestersachtige sfeer. Mooie textiele kussens en plaids verzachten en verwarmen de stoere uitstraling van de Vagabond Vibes collectie.

Deze najaarscollectie laat de beleving optimaal spreken door karakteristieke windlichten, dit keer van gevlochten bamboe in mooie donkere tinten en van zwart metaal. Maar ook door een uitgebreide kaarsenaanvulling, zelfs met mini’s, in geweldige kleuren als mosgroen, donkerblauw en camel. De dienbladen zijn met stoer touw, decoratieve schalen zijn er in zwart, koper en zilver, er is een rijke aanvulling van de diffusers- en geurkaarsenpottensets, klokken en servies en meer.

De ruimte waar de komende jaren de focus op zal zijn, is de slaapkamer. De plaats waar rust mag zijn. De ruimte waar we meer gaan verblijven, ons zullen ontspannen én dus ook meer zullen gaan stylen. De gloednieuwe dekbedovertrekserie, genaamd LOFT. collection en door het Riverdale designteam tot in de details met passie ontworpen, is een prachtige aanvulling op deze trend en op de Vagabond Vibes collectie. Deze lijn bestaat uit maar liefst zeven dessins en kleuren variërend van opdrukken met tekst, patronen of een combinatie ervan met mooie grijs- en wittinten. Stuk voor stuk van een hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in eenpersoons- en lits-jumeauxformaat. Zelfs de verpakking is een waar cadeautje en verbergt een stylishe deurhanger.

Geniet groots van de heerlijke warme sfeer van Vagabond Vibes!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners