1189
luxaflex

Bijna 400 verschillende stoffen, verschillende transparanties om lichtinval te reguleren en talloze dessins en kleuren voor ieder interieur. Met de nieuwe Rolgordijnen collectie speelt Luxaflex® in op diverse woonwensen op het gebied van kleur, stijl en smaak.

Luxaflex® voegt met de nieuwe Rolgordijnen collectie een nieuwe dimensie toe aan het alom bekende rolgordijn: kwalitatieve stoffen in eigentijdse modekleuren en aantrekkelijke patronen, structuren en transparanties. Lichtdoorlatend of verduisterend, gedessineerd of uni, subtiel geweven of juist een stoere, functionele screenstof? Alles is mogelijk.

De rolgordijnen zijn daarbij helemaal aan te passen aan de persoonlijke interieurstijl. Hiervoor zijn ‘finishing options’, zoals sierknoppen, schulpranden of contrasterende biezen in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Verder biedt de collectie fraai gedecoreerde aluminium onderlatten, diverse bovenbakken en bedieningssystemen. Ieder rolgordijn kan naar persoonlijke smaak gemaakt worden.

Je kunt helemaal een ‘eigen gezicht’ geven aan je raambekleding door te kiezen voor toepassing van SwarovskiTM-kristallen, een smaakvolle aanvulling op een luxe interieur. Een kinderkamer is extra speels in te richten met een kleurrijk dessin uit de Expressions® collectie doeken, maar in deze collectie vindt u ook grafische, moderne en bloemdessins, leverbaar in meerdere transparanties.

Met de nieuwe toevoeging van de XL- en XXL-systemen in de Rolgordijnen collectie helpt Luxaflex® een handje om extra grote raampartijen te bekleden. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar tot een breedte van 3,60 meter en een hoogte van 4 meter met een maximaal oppervlak van 12m2. Ideaal dus als je een grote schuifpui of openslaande deuren met rolgordijnen wilt bekleden. En natuurlijk is er ook een dakraamuitvoering van de Rolgordijnen leverbaar.

“Door uitbreiding van de Rolgordijnen collectie bieden we nog meer mogelijkheden in variatie en personalisatie. Omdat de keuze in stoffen, kleuren, patronen, structuren en transparanties vergroot is, zijn de producten in ieder interieur te gebruiken,” zegt Tim Vermeeren van Luxaflex Nederland. “Om de collectie nog aantrekkelijker te maken is een extra prijsgroep toegevoegd. Hiermee is de collectie toegankelijk voor iedere klant en biedt Luxaflex® voor iedere smaak, voorkeur en prijsklasse een rolgordijn.”

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners