1278
zonwering

Het lijkt er nu toch echt op dat de zomer is losgebarsten. Heerlijk, de hele dag het zonnetje om je heen en als het even kan pikken we lekker een terrasje mee! Toch is de zon niet altijd gewenst, denk maar eens aan een kantooromgeving waar de zon op je scherm erg onhandig is. Maar ook op je terras wil je misschien niet altijd in de volle zon zitten. Gelukkig zijn er diverse soorten zonwering verkrijgbaar om schaduw in huis of op het terras te creeeren.

Alvorens tot aanschaf van zonwering over te gaan is het goed om te bedenken waar je de zonwering precies voor wilt gebruiken.

Wil je het zonnetje buiten de deur houden en de temperatuur in de woning niet al te veel laten stijgen op een zonnige dag dan is een uitvalscherm een prima oplossing. Een uitvalscherm wordt aan de gevel bevestigd en is over het algemeen een voordeligere oplossing dan bijvoorbeeld een knikarm scherm.

Wil je een wat elegantere oplossing als een uitvalscherm dan kan je kiezen voor een markies. Deze geven niet alleen bescherming tegen de zoninval maar geven ook een prachtige uitstaling aan je huis!

Wil je naast een koel binnenklimaat ook de schaduw op je terras dan is een knikarmscherm de ideale oplossing. Natuurlijk kan je een parasol neerzetten maar met het steeds veranderen van de plek van de zon blijf je de parasol verschuiven. Met een knikarmscherm kan je een groot deel van je terras van schaduw voorzien zonder dat het scherm te laag komt te hangen.

Tegenwoordig bestel je zonwering heel gemakkelijk online. Ben je bijvoorbeeld op zoek zonwering voor je terras in Rotterdam kijk dan eens op de website van Paul&Paul. Maar ook voor zonwering in Den Bosch lees je meer op zonwering-denbosch.com


Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners