Gepubliceerd: 05-06-2013 00:00
1136
Beheers het zonlicht vanuit bed

Zo heerlijk en bedwelmend als de zon kan zijn als we hem een tijdje niet gezien hebben, zo vervelend kan hij zijn als u ongestoord wilt slapen of uw favoriete televisieserie wilt kijken. Daarom introduceert de VELUX Groep nu een nieuw Energie Comfort gordijn, die u het zonlicht laat reguleren vanuit uw bed.

Het nieuwe elektrische Energie Comfort gordijn met een mooi geplisseerd ontwerp, maakt het eenvoudiger om te bepalen hoeveel daglicht u in uw kamer binnen wilt laten. Want u kunt het gordijn eenvoudig naar boven of naar beneden doen met één druk op de knop van de afstandsbediening of de gebruiksvriendelijke touch screen bedieningstablet, die ook onlangs is geïntroduceerd.

Finesse en flexibiliteit in één enkele oplossing
Het Energie Comfort gordijn is meer dan alleen een gordijn voor een dakraam. Met al zijn finesse, heeft het product verschillende eigenschappen. Zoals de naam al aangeeft zorgen de nieuwe Energie Comfort gordijnen voor betere energie-efficiëntie. Tussen de dubbele plissélaag zit een laag aluminium materiaal die de isolatie tot wel 34% verbetert wanneer het gordijn dicht is. Hierdoor zorgen de gordijnen voor een verbetering van het binnenklimaat en maken ze het leven binnenshuis comfortabeler. De geplisseerde stof heeft verder een eenvoudig ontwerp zonder koortjes en is er in een verscheidenheid van kleuren.

banner-woontrends-2024-mag.png

Een ander belangrijk detail is de verduistering. Het gordijn houdt het overschot aan daglicht tegen. Hierdoor kunt u ook ’s zomers genieten van een ongestoorde nachtrust of televisie kijken zonder te hoeven raden wat er op het scherm te zien is.

Relaxed wakker worden
Bij dakramen die buiten bereik zijn geplaatst, kunnen de Energie Comfort gordijnen nu ook eenvoudig worden bediend, wat zorgt voor meer gemak. Dat kan via de afstandsbediening die u bij u kunt houden of op kunt bergen in de wandunit. Ook is het mogelijk de gordijnen te bedienen met de gebruiksvriendelijke op pictogrammen gebaseerde touch screen bedieningstablet, die standaard bij alle elektrische VELUX dakramen wordt meegeleverd. U kunt zelfs een 'wake-up' positie selecteren. Hiermee wordt het Energie Comfort gordijn zo geprogrammeerd dat hij tot een bepaalde hoogte omhoog gaat, zodat u langzaam en rustig wakker kunt worden.

Optimaal binnenklimaat
Wanneer u ervoor kiest om het Energie Comfort gordijn te combineren met een elektrische VELUX buitenzonwering, kunnen deze twee unieke producten helpen het hele jaar door het beste binnenklimaat te creëren. In de winter zorgt het isolatiemateriaal in de Energie Comfort gordijnen voor minder warmteverlies in uw huis. De buitenzonwering houdt in de zomer de zonnestralen voor de ruit tegen en voorkomt daarmee oververhitting in huis, zonder al het daglicht tegen te houden. Het licht komt namelijk wel door het transparante screenmateriaal heen. Hierdoor kunt u op een warme zomerse dag genieten van daglicht in huis zonder onaangenaam hoge temperaturen.

"We brengen het hele jaar door veel tijd binnenshuis door, dus is het belangrijk dat we zowel in de zomer als in de winter het binnenklimaat kunnen beheersen. De beste manier om warmte binnen te houden is vanaf de binnenzijde. De beste manier om de warmte buiten te houden is vanaf de buitenzijde. Hierdoor worden de beste resultaten bereikt door het binnenklimaat aan beide zijden van het raam te beheersen. En dat is precies wat u kunt doen met de combinatie van ons Energie Comfort gordijn en de buitenzonwering of het dakraam nu binnen handbereik zit of niet. Het kan niet veel comfortabeler of handiger dan dit," aldus Michel Kalis, Commercieel Directeur van VELUX Nederland.

De elektrische Energie Comfort gordijnen zijn de nieuwste toevoeging aan het assortiment elektrische VELUX INTEGRA producten. Lees meer over de Energie Comfort gordijnen op www.velux.nl/raamdecoratie, waar u ook uw dichtstbijzijnde verkooppunt kunt vinden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide