1432
Zonwering overdag en s'nachts

De zomer is zo goed als begonnen, de eerste warme dagen hebben zich al laten zien. De tijd van buiten na het werk nog even een afzakkertje pakken is weer aangebroken. Zonweringen doen het niet alleen prima om de ergste zon van je af te houden maar ook houden ze de avondkoelte goed tegen. Hoe ruimer jouw overkapping op het terras des te behaaglijker je zit. Stel je eens voor hoe bij jou een op maat gemaakt parasol of een uitval- of knikarmscherm zou staan. Bij laatstgenoemden heb je de keuze uit muurmontage en een vast of verrijdbaar frame voorzien van een dubbel zonnescherm.

Zonwering en terrasoverkapping
Soms brengen onze werkomstandigheden het met zich mee en zijn we gewoon te moe of het komt er gewoon niet van om met het hele gezin erop uit te gaan. Met een overkapt terras creëer je een buitenkamer waar je je even kan terugtrekken of als het weer een beetje meezit gezellig kan barbecueën. Afhankelijk van de ligging, frequentie van gebruik en jouw wensen is er altijd wel een systeem dat voor jouw terras of balkon geschikt is. Wanneer je eenmaal buiten een fijne loungeplaats gecreëerd hebt, waar je zowel met koud als warm weer lekker zitten kan, zul je blij zijn dat je die terrasoverkapping of zonwering hebt aangeschaft.

Complete zonweringspecialist
Nederland is een klein land en veel bedrijven opereren daarom ook landelijk. Wanneer het echter om zaken gaan die geïnstalleerd of gemonteerd moeten worden en aan slijtage onderhevig zijn, is een leverancier uit de eigen regio wel zo handig. Je gaat niet wanneer je in Amsterdam woont je zonwering helemaal uit Nijmegen laten komen. Een zonweringspecialist uit Leiden of maximaal de afstand tot aan Utrecht bespaart je ten eerste op voorrijkosten en ook bij stormschade of bandbreuk zijn ze sneller ter plaatse. Woon je in de Randstad en dan met name in Amsterdam kijk dan eens op zonweringamsterdam.net. Een firma die bekend staat om zijn snelle service en gunstige prijs/product verhouding.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners