1544
Zonnelux raamdecoratie
Gepubliceerd: 01-01-2010 Laatste update: 11-06-2023

Het zijn niet alleen de meubels en de vloeren die een vertrek gezellig en sfeervol maken. De ramen en de bijbehorende raambedekking zijn een even grote factor in de juiste aankleding van de kamer.

Verduisteren
Ramen zijn het zicht op de wereld. Overdag laten ze het zonnelicht binnenstromen en laten je letterlijk zien wat er buiten allemaal gebeurt. Maar zodra het begint te schemeren worden de rollen omgedraaid. Het licht van de lampen schijnt naar buiten en terwijl jijzelf buiten vrijwel niets meer kunt onderscheiden biedt je kamer voor de buitenwereld ineens geen geheimen meer. Met een simpele oplossing houdt je het licht en je privacy waar hij thuis hoort: binnen. Je zorgt voor een mooie Zonnelux raambedekking.

Alle soorten raamdecoratie
Zodra je het rolgordijn dicht doet, valt je pas goed op hoe groot het raam eigenlijk is. Het gesloten rolgordijn zorgt voor een groot en bepalend kleurvlak. Een reden te meer om te zorgen voor een mooie oplossing. Gelukkig kan Zonnelux alle soorten raamdecoratie leveren. Wil je weten hoe het er uit gaat zien? Via een online tool kun je de gewenste Zonnelux raamdecoratie zien hangen voor de door jou gekozen ramen. En mooie is dat je dat voor alle soorten raamdecoratie kunt doen. Natuurlijk worden alle rolgordijnen op maat voor je gemaakt.

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide