7309
Kleuren houten jaloezieën

Jaloezieën van hout zijn de trend Raamdecoratie heb je in verschillende vormen, zoals lamellen, gordijnen en jaloezieën. Houten jaloezieën zijn helemaal hot en trendy. Ze zijn robuust en stralen klasse uit. Door te kiezen voor hout breng je een stukje natuur in huis. Ze hebben grote decoratieve waarde en maken je interieur af. Er is keuze uit verschillende breedtes van de lamellen. Afhankelijk van de breedte die je kiest, kun je meer of minder variëren met de licht inval.

Inmeten van de jaloezieën
Inmeten van de jaloezieën lijkt moeilijker dan het is, je wordt stap voor stap begeleid. Er zijn verschillende manieren van montage; tussen de muur, op het kozijn en op de muur en de jaloezieën worden met een bevestigingsclip gemonteerd. Voor elke montagevorm is een uitgebreide handleiding beschikbaar. In de handleiding staat beschreven hoe je de maten moet nemen. Bij montage tussen de muur en op het kozijn moet je rekening houden met 10 mm speling en dit moet in mindering gebracht worden op de breedte. Het opmeten kost weinig tijd en je doet het wanneer het jou uitkomt.

Jaloezieën in allerlei kleuren
Houten jaloezieën zijn leverbaar in diverse, trendy kleuren. Denk hierbij aan natuurlijke houttinten, maar je kunt ook kiezen uit prachtig, gedekte tinten zoals limestone, sand, dune en white. Effen kleuren, maar ook kleuren met structuur zijn leverbaar. Er is altijd wel een passende kleur te vinden die bij jouw interieur past. Vind je kiezen moeilijk, een kleurenstaal helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Op maat online jaloezieën van hout bestellen
Een kleurenstaal heeft je geholpen bij de kleurkeuze. Het opmeten van de maten is je stap voor stap uitgelegd. Zijn kleur en maat bekend? Dan ben je klaar om online je jaloezieën te bestellen. Een online bestelformulier zorgt ervoor dat je geen noodzakelijke informatie kunt vergeten. Eenvoudiger kan het niet. En mocht je twijfelen, neem dan per telefoon of e-mail contact met ons op.

Voordeel van houten jaloezieën
Houten jaloezieën zijn robuust, mooi en duurzaam. De voordelen zijn divers. Bij warme en zonnige dagen houd je de zon en warmte buiten en reguleer je de lichtinval. Door de jaloezieën 's avonds dicht te doen is inkijk onmogelijk, want het materiaal laat geen licht door. Het onderhoud van de jaloezieën is kinderlijk eenvoudig. Een zachte doek of plumeau is al voldoende om het stof te verwijderen.

Kijk voor meer informatie op https://www.creon-raamdecoratie.nl/houten-jaloezieen.html

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners