1223
Sunshutters als raamdecoratie

Shutters zijn een zeer populaire vorm van zonwering, vormgegeven in diverse soorten hout. Niet vreemd dat deze zo geliefd zijn, want ze zijn niet alleen comfortabel in ieder huis, maar betreffen ook een vorm van raamdecoratie op zich. Shutters brengen in een handomdraai extra sfeer in iedere (woon)kamer. Je vindt ze onder andere bij Sunshutters, waar de prijzen bescheiden zijn. Dit betekent dat iedereen kan genieten van mooie decoratie in huis, in de vorm van het soort hout dat hij of zij wenst.

Trends met warmte
Shutters worden gemaakt met een scherp oog op de laatste trends, zodat de stijl anno 'nu' wordt verwerkt in de mooiste vormen van decoratie. Praktisch, maar ook heel stijlvol. Met deze producten zorg je er tevens voor dat niet iedereen naar binnen kan kijken, waardoor je meer privacy hebt in jouw woonkamer. Jij bepaalt wanneer je wilt genieten van de stralende zon, of deze liever blokkeert tijdens een regenachtige- of filmdag op de bank. Decoratie voor het raam draagt bij aan sfeer en gezelligheid en straalt warmte uit - iets dat in geen enkele (woon)kamer misstaat. Raamdecoratie in de vorm van een shutter is te verkrijgen in zachte kleuren, waardoor een kamer ruimtelijk wordt en blijft. Ideaal voor de woonkamer, maar ook voor de slaap- of babykamer.

Een eerlijke prijs, diverse vormgevingen
Prijzen bij Sunshutters zijn eerlijk berekend. Voor een mooi product betaal je tegenwoordig al snel de hoofdprijs - maar dat hoeft niet. Dankzij verschillende producten kunnen mensen met uiteenlopend budget genieten van mooie, decoratieve raambekleding, precies zoals hij of zij dit verlangt. Sunshutters' prijzen zijn afhankelijk van het gekozen soort hout - zij werken namelijk met diverse soorten - en per (vierkante) meter. Ben je dus op zoek naar een specifiek soort hout, een bepaalde stijl of kleur, dan kun je contact met hen opnemen om de prijs te laten berekenen.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners