7845
Sphere en Codex - 2 strakke railroedes voor Wave gordijnen

De populaire railroede Sphere van Interstil is er nu ook met wandsteunen. Met de Codex wandsteunen kan railroede Sphere nu ook aan de muur bevestigd worden.

 

Railroede Sphere - heeft onlangs een flinke update gekregen in de kleuren.

hendersmagazinebanner.png

De kleuren Zwart, Antraciet zijn het meest populair. Wit en Edelstaal zijn altijd goed en passend goed bij je nieuwe Wave-gordijnen. Met de kleuren Brons, Messing Mat en Nikkel Mat is de designrail goed toepasbaar in een interieur met klassieke invloeden. De persoonlijke favoriet van RoedesOnline is de kleur Nikkel-Mat - dat is de kleur van metaal met een tintje champagne.

RoedesOnline stuurt je graag een kleurstaal toe.

roedesonline2.png

Railroede Codex - Wil je Wave gordijnen en de rail met wandsteunen aan de muur bevestigen? 

Het kan met Railroede Codex van Interstil. Met de stoere wandsteunen Codex behoudt de rail zijn strakke karakter. En dat past weer perfect bij het strakke van de Wave-gordijnen. Ook de Codex is er in de kleuren Zwart, Antraciet, Wit, Edelstaal, Aluminium, Brons, Messing Mat en Nikkel Mat. 

Grote raampartij - ik heb een extra lange rail nodig.       

Een railroede is een perfecte oplossing voor een flinke raampartij - het gordijn heeft geen last van het aantal wandsteunen of plafondsteunen. De gordijnen glijden in de onderkant van de rail soepel open en dicht. De railroede ligt met een lengte van 580cm op voorraad. Is er een langere rail nodig dan wordt de rail in 2 delen geleverd met een railverbinder. De railverbinder zie je niet meer terug na de montage. Het liefst doen we de samenvoeging van de 2 rail-delen daar waar 2 gordijnen elkaar ontmoeten. 

Wave techniek van Interstil:

Interstil heeft een eigen Wave glijder voor de Sphere en Codex. De Wave-plooien hangen met 8cm afstand in de rail. Voor de laatste plooi heeft Interstil een eindglijder bedacht - ook de laatste plooi hangt dan perfect haaks onder de rail. Railroede Sphere en Railroede Codex zijn afkomstig uit de Interstil W-plus collectie 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners