1472
Shutters steeds populairder

Wie aan zonwering denkt voor in huis, zal snel uitkomen bij lamellen, rolluiken, gordijnen en blinds. De laatste jaren zijn de shutters steeds meer in trek. Naast het feit dat ze erg functioneel zijn, zijn ze een prachtige aanvulling binnen het interieur. Benieuwd of shutters ook in uw woonkamer zullen schitteren? Lees dan snel verder.

Sfeervolle shutters
Shutters geven sfeer aan een woning. Ze zijn te verkrijgen in verschillende groottes en kunnen, indien gewenst, geheel op maat gemaakt worden. De houten binnen luiken zijn voorzien van verstelbare lamellen. Deze lamellen zorgen voor prachtige lichtstralen en bieden daarbij de nodige privacy. Of u nu een landelijke, moderne of eenvoudige stijl in huis heeft, shutters passen in iedere inrichting.

Jarenlang genieten
Over het algemeen zijn shutters van een specialist een echt kwaliteitsproduct. Er kan jarenlang plezier van worden beleefd zonder dat u ze zelf hoeft te onderhouden. Het is een stevige zonwering die na inmeting binnen uw ramen worden gemonteerd. Het is hierbij mogelijk zelf de lichtinval te bepalen door de lamellen naar boven of beneden te plaatsen.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Shutters in huis
Shutters zijn geschikt voor bijna alle soorten ramen. Of het nu gaat om een schuifpui, dakraam, keukenraam of de ramen in uw erker. Het is tevens mogelijk om shutters te laten plaatsen andere doeleinden, zoals scheidingswanden en kastdeuren. Dit alles maakt de shutter een perfecte zonwering voor binnenshuis.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners