2053
Paneelgordijnen
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 02-08-2023

Paneelgordijnen doen het goed voor grote ramen. Daarbij zijn er steeds meer materialen en kleuren mogelijk. Transparante panelen filteren het licht mooi. Overweeg eens een combinatie van transparante en niet transparante panelen Ook verschillende dessins of kleuren in één paneelrail zijn goed mogelijk.

Ook mooi en zeer strak zijn panelen van Screen. Screen panelen bieden je een prachtig uitzicht naar buiten en zijn een bijzonder goede zon- en warmtewering.

Nieuw zijn de Woodnotes-achtige panelen van Bece. Met mooie natuurlijke structuren in wit of juist donkere kleuren zoal bruin en zwart. Kunnen gecombineerd worden met rolgordijnen in hetzelfde materiaal.

inspiratiebrochures1.png

In het ontwerpen van een paneelrail zijn we steeds vrijer. Wees je eigen inspirator. Persoonlijke keuzes maken het paneelgordijn! JennySimone Interieur is daarbij je enthousiaste adviseur.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide