1793
Paneelgordijnen

Paneelgordijnen doen het goed voor grote ramen. Daarbij zijn er steeds meer materialen en kleuren mogelijk. Transparante panelen filteren het licht mooi. Overweeg eens een combinatie van transparante en niet transparante panelen Ook verschillende dessins of kleuren in één paneelrail zijn goed mogelijk.

Ook mooi en zeer strak zijn panelen van Screen. Screen panelen bieden je een prachtig uitzicht naar buiten en zijn een bijzonder goede zon- en warmtewering.

Nieuw zijn de Woodnotes-achtige panelen van Bece. Met mooie natuurlijke structuren in wit of juist donkere kleuren zoal bruin en zwart. Kunnen gecombineerd worden met rolgordijnen in hetzelfde materiaal.

In het ontwerpen van een paneelrail zijn we steeds vrijer. Wees je eigen inspirator. Persoonlijke keuzes maken het paneelgordijn! JennySimone Interieur is daarbij je enthousiaste adviseur.

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners