2669
Ontwerp zelf je paneelgordijnen
Gepubliceerd: 31-08-2012 Laatste update: 02-08-2023

ls specialist in raambekleding blijft Luxaflex® innoveren. Na de revolutionaire gordijnjaloezieën met 250 mm brede lamellen, heeft Luxaflex® een nieuwe collectie ontworpen die inspeelt op de eigentijdse architectuur met grote raampartijen: Luxaflex® Paneelgordijnen. Deze decoratieve raambekleding is een perfect designalternatief voor gordijnen. Bovendien kan je zelf je persoonlijke paneelgordijnen samenstellen!

Grote raampartijen en glazen gevels domineren al langer onze architectuur. En dus groeit ook de vraag naar aangepaste raambekleding. Met paneelgordijnen met extra brede lamellen gaf Luxaflex® al een hedendaagse oplossing. De nieuwe collectie Paneelgordijnen gaat nog een stap verder: een meer decoratief alternatief voor gordijnen, met een strakke designlook. De voordelen blijven dezelfde: uitstekende lichtregeling, zonwering én privacy.

Ontwerp je paneelgordijnen
Luxaflex® Paneelgordijnen zijn er in harde en zachte stoffen. Naast de uitgebreide kleurenkeuze is er ook nog een waaier aan decoratieve dessins en prachtige structuren. En dankzij de verschillende graden van transparantie bepaalt je zelf hoeveel privacy je wilt.

inspiratiebrochures1.png

Van ruimte indelen tot muren decoreren
De nieuwe paneelgordijnen zijn meer dan functionele raamdecoratie. Ze decoreren en geven je interieur karakter. Wat dacht je van een eigenzinnige muurdecoratie met een expressief design? Daarnaast zijn de paneelgordijnen, met hun uitstekende akoestische eigenschappen, perfect inzetbaar als ruimteverdelers. Handig én stijlvol om een deel van je interieur af te bakenen. De panelen kan je ook makkelijk veranderen - andere kleur, andere stof, ander dessin - om je interieur verrassend te houden.

Een waaier van patronen
De ruime keuze in patronen maakt de paneelgordijnen nog flexibeler. Alle dessins zijn ontwikkeld volgens de meest geavanceerde print- en weeftechnologie. Natuur, architectuur en design zijn de voornaamste inspiratiebronnen, waardoor de patronen van abstract en grafisch variëren tot organisch en gebloemd. Bovendien kan je verschillende stoffen en patronen combineren in een Multi Colour Product. Veelzijdigheid troef!

Een exclusief accent?
Luxaflex® zou Luxaflex® niet zijn, zonder aan een luxueuze afwerking te denken. Zo zijn de afgewerkte stoffen verkrijgbaar met decoratieve baleinen. Naast enkele basiskleuren in hoogglanslak kan je ook kiezen uit een selectie van houtdessins of grafische dessins in aluminium. Kwestie van je paneelgordijn een exclusief accent mee te geven. En in alle stijl het functionele van Luxaflex® Paneelgordijnen te combineren met het decoratieve.

Over Luxaflex®
Luxaflex® maakt deel uit van de Hunter Douglas Group die wereldmarktleider is in raambekleding en een belangrijke speler in architecturale producten. De beursgenoteerde groep, met hoofdzetel in Rotterdam, stelt wereldwijd zon 15.000 mensen tewerk en telt 150 bedrijven, 64 fabrieken en 89 filialen in meer dan 100 landen.

De groep startte in 1919 haar eerste machinefabriek op. Zon 25 jaar later ontwikkelde Joe Hunter de eerste jaloezie met horizontale lamellen en in 1951 ontstond vervolgens het merk Luxaflex®. Door continu exclusieve en innovatieve gepatenteerde maatproducten van topkwaliteit te introduceren, geldt Luxaflex® vandaag als absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding. Het ruime assortiment Luxaflex®-producten omvat verschillende soorten jaloezieën, exclusieve shades (Silhouette®, Facette®, Duette®), rol- en vouwgordijnen (Roman Shades).

Luxaflex® is een verantwoordelijk, milieubewust merk dat zich ten volle inzet om vernieuwende raamdecoraties van topkwaliteit te produceren, die tegelijkertijd energie-efficiënt en trendy zijn.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide