1942
Paneelgordijnen
Gepubliceerd: 31-08-2012 Laatste update: 31-10-2017

Liefhebbers van een hedendaags interieur verrast Luxaflex® met de gloednieuwe collectie paneelgordijnen. De keuze is enorm: zon 800 stoffen in evenveel kleuren als designs en afwerkingen. Daarbij kan je kiezen tussen transparant textiel voor veel licht binnen tot dikkere stoffen voor meer privacy.

De nieuwe gordijnen zijn geïnspireerd op het tijdloze railsysteem voor panelen - een favoriet van architecten en ontwerpers. Een stijlvolle innovatie om schone schaduw te creëren. Of volop te genieten van een breed uitzicht natuurlijk. In gesloten stand vormen de panelen een dun, elegant pakket, zodat het zicht zo ruim mogelijk blijft. In open stand reflecteren en filteren de brede panelen het daglicht optimaal.

De paneelgordijnen van Luxaflex® lenen zich bij uitstek voor grote raampartijen en openstaande deuren. Ook vormen ze een handig alternatief om ruimtes in te delen - ideaal voor meer privacy in een loft bijvoorbeeld. De panelen kan je makkelijk veranderen - andere kleur, andere stof, ander dessin - om je interieur verrassend te houden.

inspiratiebrochures1.png

Met hun moderne designlook een waaier aan keuzes inspireren de paneelgordijnen je telkens tot een leuke ruimte. Naast de verschillende afmetingen (tot 3 meter hoog en 6 meter breed) kan je je helemaal uitleven in kleur en afwerking - van een afzonderlijke kleur voor elk segment in het gordijn tot een sierstrip in een andere tint.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide