2544
Luxaflex raamdecoratie
Gepubliceerd: 11-09-2012 Laatste update: 21-06-2017

Luxaflex® Raamdecoratie introduceert met trots haar nieuwe collectie Gordijnjaloezieën met ongekende mogelijkheden. De collectie kenmerkt zich door de uitgebreide mogelijkheden van stoffen, bijzondere dessins, het gevarieerde PVC en aluminium aanbod en niet te vergeten de finishing options. De absolute blikvanger in deze collectie zijn de verrassende nieuwe 250 mm Panels.

De verrassende extra brede 250 mm Panels zijn glad en gestroomlijnd waardoor,deze brede variant de finishing touch geeft aan iedere ruimte. Ze creëren een krachtig en eigentijds beeld. Door de functionaliteit van Gordijnjaloezieën kan het licht optimaal worden geregeld en in combinatie met de warme uitstraling van de prachtige stoffen haalt men een absolute sfeermaker in huis.

Deze nieuwe Panels zijn er in 21 dessins en met 9 afwerkingopties voor een geheel persoonlijk effect. Bovendien kunnen ze gedecoreerd worden met een decoplaat die verkrijgbaar is in 7 kleuren hout of in aluminium. Deze smaakvolle decoratie wordt standaard boven en onder aan het 250 mm Panel geplaatst en kan een- of tweemaal op de lamel worden herhaald. Ideaal om grote raamoppervlakten verrassend te onderbreken.

Maar de nieuwe collectie biedt nog meer, in de collecties 50, 70, 89 of 127 mm brede lamellen. Met meer dan 200 nieuwe stoffen bevat de collectie nu meer dan 480 moderne en stijlvolle designs. De keuze is in kleur en materiaal is enorm en bevat onder andere suède, PVC, aluminium, luxueuze dikke stoffen alsook de effen stoffen van natuurmaterialen. Luxaflex® biedt in deze uitgebreide collectie meer structuren en designs dan ooit tevoren.

De collectie biedt een bijna eindeloze variatie en keuze: elegante eenvoud voor grote ramen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide