3702
Speel met licht

Ramen verbinden de woning met de buitenwereld en zorgen voor bescherming. Door te spelen met het licht dat binnenkomt is de bekleding van het raam zeer sfeerbepalend . Kwantum presenteert nieuwe raambekleding met een grote variatie in vorm en materiaal. Elk huis is verschillend en elke inrichting is persoonlijk, dus het type raambekleding, materiaalkeuze en kleurkeuze moeten passend zijn.

Kwantum raambekleding

Kwantum raambekleding

Kwantum raambekleding

Kwantum raambekleding

Kwantum raambekleding

Vouw- en rolgordijnen zijn voor elk interieur geschikt door het grote aanbod aan kleuren, dessins en materialen. Een afgewogen keuze zorgt voor balans in zowel woon- als slaapkamer. Van bijna vijfhonderd stoffen zijn rol- en vouwgordijnen op maat te maken voor een scherpe prijs.

Plissï gordijnen zijn strak en tegelijkertijd elegant, in zowel verduisterende als transparante uitvoering. Een echte trendtopper zijn de plissï gordijnen zonder koord, met een grote keuze aan stoffen!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners