4059
Speel met licht
Gepubliceerd: 22-08-2012 Laatste update: 04-08-2023

Ramen verbinden de woning met de buitenwereld en zorgen voor bescherming. Door te spelen met het licht dat binnenkomt is de bekleding van het raam zeer sfeerbepalend . Kwantum presenteert nieuwe raambekleding met een grote variatie in vorm en materiaal. Elk huis is verschillend en elke inrichting is persoonlijk, dus het type raambekleding, materiaalkeuze en kleurkeuze moeten passend zijn.

Kwantum raambekleding

Vouw- en rolgordijnen zijn voor elk interieur geschikt door het grote aanbod aan kleuren, dessins en materialen. Een afgewogen keuze zorgt voor balans in zowel woon- als slaapkamer. Van bijna vijfhonderd stoffen zijn rol- en vouwgordijnen op maat te maken voor een scherpe prijs.

Plissï gordijnen zijn strak en tegelijkertijd elegant, in zowel verduisterende als transparante uitvoering. Een echte trendtopper zijn de plissï gordijnen zonder koord, met een grote keuze aan stoffen!

Lees ook:

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide