1678
Jaloezieën
Gepubliceerd: 31-08-2012 Laatste update: 07-04-2022

Donker ebben, karakteristiek zebra of trendy teak? Met hout teken je resoluut voor sfeer, dat blijkt ook met de Houten Jaloezieën van Luxaflex®. De specialist in raambekleding laat zien hoe verrassend flexibel de vier collecties zijn: van onmisbare Basics tot exclusieve Native Woods. Voor wie houdt van een shutter look in keuken, huiskamer of badkamer .

FSC Wood, modebewust en milieuvriendelijk
Luxaflex lanceerde als eerste een milieuvriendelijke collectie Houten Jaloezieën, onder het FSC-label (Forest Stewardship Council). Het label garandeert dat het hout afkomstig is van ecologisch en sociaal verantwoord beheerde bossen. Met FSC Wood combineer je milieuvriendelijk alvast met modebewust. Zo kan je kiezen uit tal van mogelijkheden uit de kleurgroepen wit, licht en donker.

Native Woods, puur en exclusief
Bij Native Woods staat de warme beleving van hout centraal. De collectie kent een rijke schakering in 16 puur natuurlijke houtsoorten, zorgvuldig geselecteerd op hun specifieke uiterlijke kenmerken. Het resultaat is even indrukwekkend als inspirerend. Een donkere trendlook binnenshuis of een gewaagd zebra-effect? Dankzij een hoogtechnologisch productieproces zijn de 50 mm brede lamellen alvast gevrijwaard van knoesten en andere natuurlijke onvolkomenheden. Native Woods valt niet alleen op door haar aparte look maar ook door haar ecologisch karakter - zo is het hout afkomstig uit bossen die verantwoord worden beheerd.

Basics & Essentials
Met de Houten Jaloezieën Luxaflex Basics geeft je je interieur een pure uitstraling. Tot in de badkamer zelfs, want de jaloezieën in natuurlijke houtsoorten zijn met hoogwaardige polymeren behandeld. Anders gezegd: ze kunnen moeiteloos temperatuurschommelingen aan en zijn geschikt voor vochtige ruimtes. De jaloezieën zijn duurzaam en betaalbaar, verkrijgbaar in vier gemakkelijk toepasbare kleuren: wit, beuk, cipres en redwood.

Luxaflex® Essentials bekent nog meer kleur met 18 houttinten - van dieprood en zachtbruin naar lichtere, natuurlijke houttinten, wit en groen. Daarbij zijn er verschillende lamelbreedtes (35 of 50 mm), wat de keuze sterk verruimt. Alle jaloezieën hebben een speciale uv-coating om te vermijden dat ze zouden kromtrekken of verbleken.

Ladderbanden, voor nog meer uitstraling
Zin om eindeloos te combineren? Met een keuze uit niet minder dan 48 decoratieve en 20 effen ladderbanden (in 19 mm, 25 mm of 38 mm) kan je alle kanten uit: van romantisch naar klassiek of modern, opvallend of eerder subtiel, met contrasten of ton-sur-ton. Je jaloezie was nog nooit zo persoonlijk. Voor echte durvers bedacht Luxaflex de optie Fusion: houten onderdelen van je jaloezie worden gecombineerd met strakke aluminium accenten. Kortom, een jaloezie met designuitstraling zonder de warme beleving van natuurlijk hout te moeten missen.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide