1109
Poppetje gezien? Jaloezie dicht!

Ons favoriete moment van de dag? Aan het eind van de middag de gordijnen dichttrekken en ons terugtrekken in ons eigen huis. Zeker in de donkere, koude dagen genieten wij ultiem van dit moment. Aan tafel genietend van een dampende stamppot en ondertussen de dag doornemen. Een lekker huis waar jij je goed voelt is hierbij essentieel. Van de meubels tot de kleuren op de wand, samen zorgen ze ervoor dat jij je echt thuis voelt.

Smaak is hierbij zeer persoonlijk. De één houdt van een energieke en kleurrijke omgeving vol prikkels, de ander wil een serene rust om zich heen. Een aspect wat wij zelf heel bepalend vinden, is mooie raamdecoratie. Dit zorgt ervoor dat je je huis echt af kunt sluiten van de buitenwereld en tevens geeft het de juiste look aan jouw interieur.

Sfeer van binnen én van buiten

Raamdecoratie geeft niet alleen binnen sfeer, maar ook buiten. Dit maakt het vinden van de juiste raamdecoratie vaak een lange zoektocht. Het moet er binnen én buiten mooi uitzien en ook nog een beetje praktisch zijn. Wij werken bij raamdecoratie dan ook graag in laagjes. De combinatie van een gordijn en bijvoorbeeld een jaloezie is handig én mooi.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Gordijnen geven een warme uitstraling aan de ruimte en hebben een fijn effect op de akoestiek. De combinatie met jaloezieën zorgt ervoor dat het raam niet kaal oogt en heeft van buitenaf gezien ook een stijlvol effect. Ook trek je jaloezieën eerder dicht wanneer de zon te fel naar binnen schijnt in de zomer. Doordat ze flexibel verstelbaar zijn qua hoogte en verschillende standen hebben zijn hier vele opties te bedenken.

Jaloezieën in alle soorten en maten

Waar vroeger de jaloezie nog gelijk stond aan de (lelijke) standaard, stalen kantoorluxaflex, is de keuze inmiddels behoorlijk uitgebreid. We kregen er tijdens onze zoektocht acuut een beetje keuzestress van. Van de standaard aluminium tot de houten jaloezieën, er is zoveel moois tegenwoordig.

En ook de breedte, lengte en kleur zijn aan te passen naar ieders wens. En ken je het materiaal bamboo al van de vloeren? Ook dit materiaal wordt nu veelvuldig gebruikt bij jaloezieën. Super stijlvol!

Een top jaloezie!

Een klein online rondje zoeken zorgde ervoor dat we al snel terechtkwamen bij een echte topper op dit gebied. Bij Topjaloezieën werden we erg vriendelijk met onze keuzestress geholpen. Ze kwamen de situatie thuis bekijken, gaven eerlijk advies én meten de goede maten op.

Dit laatste is een klusje waarvan je van vermoedt het zelf te kunnen, totdat het fout gaat. En geloof ons, jaloezieën zijn prachtig. Maar scheef hangende jaloezieën blijf je je áltijd aan ergeren.

Creëer sfeer

Dus creëer sfeer met de nieuwste generatie jaloezieën. Een investering die zijn meerwaarde in zomer én winter uitbetaald. Zodat jij ’s avonds tegen je buren kunt zeggen: Poppetje gezien? Jaloezie dicht!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners