Rolgordijnen kunnen verduisterend zijn, of juist semi transparant als dat jouw voorkeur heeft. Je hebt keuze uit talloze kleuren, materialen en afmetingen en ze gaan samen met heel veel woonstijlen. Niet zo vreemd dus, dat rolgordijnen populair zijn! Maar hoe kies je nu het beste rolgordijn voor jouw raam?

Een elegant en sfeervol huis krijgt je met shutters. Niets breekt het zonlicht op een fraaiere manier. Het licht wordt zachter, er ontstaat een subtiel lichtspel en je creëert privacy in precies de gewenste mate. Maar nog bijzonderder is hoe shutters een huis chic én gezellig maken. Ze verfraaien het interieur in iedere huiskamer, slaapkamer en badkamer. Bovendien zijn het duurzame producten. Wil je shutters met de beste prijs-kwaliteitverhouding zien, dan ben je bij Sfeervolle Shutters aan het juiste adres.

Een jaar na de verhuizing, en nog steeds ergerende gordijnen in de woonkamer je elke dag: de vensterbank verdwijnt er compleet achter. Had je maar vouwgordijnen gekozen, of plissés! Het kiezen van de juiste raamdecoratie is zo eenvoudig nog niet. Wij helpen je op weg!

Nu de drukke maand december achter de rug is, de feestdagen geweest zijn en het nieuwe jaar ingeluid is moeten de meesten vaak wel even bijkomen.  Waar kun je nou beter tot rust komen dan in een heerlijk huis op de bank of in een  rustgevende slaapkamer? Met behulp van  dit artikel kun je in drie stappen van je slaapkamer een rustgevende, gezellige ruimte maken.

Tijd voor een nieuwe slaapkamer! Je hebt het bed al besteld en de muren een likje verf gegeven. Maar wat doe je met de ramen? Raambekleding is om verschillende redenen een slimme keuze:

De term raamdecoratie geeft het al aan: raambekleding hebben we niet alleen voor praktische doeleinden. Het moet vooral ook mooi staan! Vouwgordijnen, jaloezieën, plissé, shutters… Er is ontzettend veel keuze, zodat je precies de juiste raamdecoratie voor jouw woonruimte kunt vinden. Maar… welke raamdecoratie past het beste bij welke interieurstijl? 

Je kunt vele redenen hebben om nieuwe raambekleding aan te schaffen. In dit artikel worden de vier meest voorkomende reden om nu in nieuwe raambekleding te investeren, kort beschreven. Herken jij je in een of zelfs in meerdere van deze redenen? Dan weet je dat het tijd is om nieuwe raamdecoratie te kopen.

Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Als je de woontrends van de afgelopen tijd een beetje hebt gevolgd dan weet je dat natuurlijke materialen ontzettend trendy zijn. We zien dat niet alleen terug in de meubelen en accessoires maar ook in de raamdecoratie. Een goed voorbeeld hiervan zijn houten jaloezieën. Maar wat zijn nou de voordelen van houten jaloezieën. Wij noemen er vijf voof je op!

Na het succes van de 'Mart Visser Carpets' zet de couturier en kunstenaar zijn passie voor het interieur dit jaar door met de lancering van een complete lijn raamdecoratie. Mart Visser heeft de nieuwe collectie ontworpen in samenwerking met Headlam, leverancier voor de woninginrichting. Onder het label 'Mart Visser Designs to Decorate' wordt een keuze geboden uit 21 elegante stoffen voor gordijnen en raamdecoratie.