De juiste raamdecoratie kan je woning net dat beetje extra sfeer en gezelligheid geven: dat ene detail dat je nog nodig had om je woning helemaal af te maken. Maar het moet natuurlijk wel op de juiste manier in de woning opgaan: en dus bij de andere kleuren en materialen in de ruimte passen. De makkelijkste manier om de raamdecoratie binnen je interieur te laten passen, is door het op de vloer af te stemmen. Hoe je dat doet, dat lees je hier.

Raamdecoratie voegt veel toe: je houdt er ongewenst licht mee buiten, het geeft privacy en het staat gezellig. Bovendien werkt raamdecoratie, afhankelijk van het type, in meer of mindere mate isolerend: het houdt kou en zonnewarmte buiten. Maar wat als je een kiepraam hebt? Is mooie raamdecoratie dan ook een optie? Gelukkig wel. Wij geven je 4 tips!

Het is één van de grootste woonergernissen: een slaapkamer waarin je niet lekker slaapt. Omdat het licht je te vroeg wakker maakt. Omdat je onrustig wordt van de rommel en kleren. Omdat de slaapkamer stijl en sfeer mist. Tijd voor een metamorfose! Met deze tips creëer je een praktische én mooie slaapkamer waarin je echt tot rust komt.

Wil je meer beschutting en tegelijkertijd sfeer toevoegen aan je veranda? Dan installeer je shutters. Je veranda is immers je favoriete plek om buiten te eten, te drinken, te praten en te ontspannen. De veranda shutters van Sfeervolle Shutters zijn hiervoor gemaakt en geheel op maat zodat ze perfect passen. Veranda shutters geven je meer bescherming bij zoninval. De zwoele lichtval geeft sfeer en toch ook genoeg privacy. Je stelt het allemaal precies naar wens af. De veranda shutters die je hiervoor zoekt, zijn nu extra voordelig. Sfeervolle Shutters geeft 50% korting op al zijn nieuwe veranda shutters!

De smederij is al 450 jaar een familie bedrijf: vader Ludwig smeedt alle gordijnroedes nog op de ouderwetse manier met ijzer, een vuur en een hamer + aambeeld. Het wachsen van de roedes en het verpakken is de taak van moeder Marian. Dochter Kathrin runt het kantoor en de webshop en is verantwoordelijk voor het design van de gordijnroedes. Een echt familiebedrijf dus.

Je nieuwe gordijnen verdienen een mooie rail of roede. Vandaag gaat het over railroedes. Een railroede ziet er uit als een roede maar functioneert als een gordijnrail met runners. Vooral bij een grote raampartij is een railroede een uitkomst: het gordijn glijdt moeiteloos door de rail en heeft geen last van het aantal wand- of plafondsteunen.

Op zoek naar nieuwe gordijnen of een andere vorm van raamdecoratie? De keuze is oneindig groot: zowel in type als materiaal en kleur. Wij geven je 8 tips bij het kiezen van je raamdecoratie!

Als raambekleding nemen houten jaloezieën de laatste jaren enorm in populariteit toe. Dat heeft er vooral mee te maken dat ze in zoveel kleuren, materialen en diktes bestaan: daardoor passen ze in elke woonstijl! Lees gauw verder om te ontdekken welke houten jaloezieën het mooiste samengaan met jouw interieur.

Op zoek naar raamdecoratie voor je nieuwe huis? Of ben je de oude gordijnen zat? Kijk dan eens naar houten jaloezieën. Die passen in vrijwel elke interieurstijl en hebben veel fijne eigenschappen. Wij zetten ze voor je op een rijtje.