1441
Luxe zonwering - budget prijs

Zonwering is een belangrijke accessoire in je woning. Het hebben van zonwering geeft je huis karakter en sfeer en daarnaast is het belangrijk voor de privacy. Tegenwoordig hoeft luxe zonwering niet meer duur te zijn en zijn er tal van mogelijkheden waar uit gekozen kan worden. Dit heeft tevens als voordeel dat je de zonwering kan laten aansluiten op de stijl van de woning. Winkels zoals Doehetbudget.nl hebben een groot assortiment aan luxe zonwering tegen betaalbare prijzen.

Luxe zonwering voor budgetprijs
Onder luxe zonwering wordt vaak de houten jaloezieën, plissé gordijnen, vouwgordijnen en verschillende soorten hordes bedoelt. Houten jaloezieën zijn op dit moment de populairste zonwering. Dit komt doordat het van natuurlijke materialen is gemaakt en veel warmte en sfeer creëert. Jaloezieën zijn ook erg handig als zonwering, omdat je zelf kunt bepalen hoeveel daglicht je er mee doorlaat.

Gordijnen
Gordijnen zijn ook terug van weg geweest. De plissé gordijnen zijn een luxe uitvoering van de rolgordijnen. Deze staan erg romantisch en klassiek, maar kunnen ook erg modern zijn net als de vouwgordijn. De plissé gordijn kun je van boven en beneden oprollen om inkijk te voorkomen, maar wel daglicht naar binnen laten. Dit is een erg praktische gordijn in vergelijking met de rolgordijn.

Horren
Om vervelende vliegjes, muggen en andere insecten buiten de deur te houden kan je het beste voor horren kiezen. Wanneer de temperaturen weer beginnen te stijgen slapen de meeste mensen met een raam open. Tijdens je slaap wil je natuurlijk niet lastig gevallen worden door een vervelende gezoem in je oor. Horren bieden bij dit probleem uitkomst. Je kan er voor kiezen om een vast- of plissé hor te nemen. Beide modellen worden in het frame van je raam geklikt en zijn dus heel gemakkelijk om te installeren. In tegenstelling tot een vast hor, kan je een plissé hor open en dicht doen. Dit heeft als voordeel dat het niet snel vies wordt, maar ook niet het uitzicht belemmerd. Op diverse websites, zoals Doehetbudget.nl, kan je inspiratie opdoen om te kijken welke hor het meest geschikt is voor jouw ramen en deuren.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide