2041
Roman Shades

Een sfeervol en harmonieus interieur met Roman Shades en gordijnen van Luxaflex®. Op zoek naar gordijnen in de stijl van je Roman Shades? Dan maakt Luxaflex® je zoektocht vanaf vandaag erg gemakkelijk. Door de uitgebreide keuze aan stoffen, structuren en dessins bieden de Roman Shades voor iedere woonstijl – zoals modern, landelijk, retro, minimalistisch – een passende oplossing. Bijna alle stoffen zijn geschikt voor gordijnen, waardoor je met het combineren van de Roman Shades en bijpassende gordijnen een sfeervol en harmonieus interieur creëert.

De vernieuwde Roman Shades collectie van Luxaflex® bestaat uit een uitgebreide selectie van basisstoffen, rijke structuren en luxe dessins. Daarnaast zijn de Roman Shades verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor baleinen aan de voor- of achterzijde van de Roman Shade (Ballina Front of Ballina Back). Voor hoge ramen biedt het Segmenta-model een oplossing. Doordat deze Roman Shade wordt opgetrokken in complete segmenten, wordt het totale stofpakket hoger en platter. Voor vrijwel de gehele collectie geldt dat er gebruik wordt gemaakt van kamerhoge stoffen waardoor een naadloze verwerking mogelijk is.

Privacy
Roman Shades zijn ideaal voor het beïnvloeden van de lichtinval of privacy. Bij transparante stofkeuze wordt er in (beperkte) mate licht binnen gelaten. Bij de keuze voor een Dim-out stof wordt de lichtinval vrijwel geheel gereduceerd. In de nieuwe collectie zijn verschillende transparanties in dezelfde kleur beschikbaar, waardoor ruimten van verschillende transparanties kunnen worden voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een transparante Roman Shades en daarbij voor een gordijn in lichtdoorlatende of Dim-out stof. Op die manier creëer je een uniforme uitstraling door de hele woning.

Strakke look
Wil je echt helemaal verduisterende Roman Shades, dan kun je ervoor kiezen om de Roman Shades te laten voeren. Ideaal voor bijvoorbeeld de slaapkamer of kinderkamer. De Roman Shades worden gevoerd via de ‘kussensloopmethode’. Hierbij bevinden de zomen zich aan de binnenzijde, waardoor ook de achterzijde één mooi geheel vormt. Ideaal dus voor bijvoorbeeld raampartijen langs een terras. In de nieuwe collectie worden de zijnaden ook niet meer aan elkaar genaaid, maar gelockt. Hierdoor ontstaat er minder spanning tussen de voorste stof en de voeringstof. Doordat ook de breedte van de zijnaad is versmald, hebben de Roman Shades een nog strakkere ‘look’ dan voorheen.

Alle Roman Shades zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen waaronder polyester en de vlamvertragende stof Trevira CS. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden mogelijk zoals een ketting, elektrische of koordbediening of Top Down/ Botton Up koordbediening.

“Met de uitbreiding van onze collectie bieden we nog meer mogelijkheden voor het gebruik van Roman Shades. En daarbinnen kan er eindeloos gecombineerd en gevarieerd worden, terwijl er toch eenzelfde look en feel behouden blijft,” zegt Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland. “Bovendien heb je met de Roman Shades hoogwaardige raambekleding voor een zeer aantrekkelijke prijs. Niet onbelangrijk in de huidige economische tijden.”

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners