1819
Horizontale Jaloezieën

Luxaflex® heeft de collectie Horizontale Jaloezieën vernieuwd. Het vertrouwde aanbod van de klassieker is uitgebreid met nieuwe kleuren, decoraties en functies. Daarnaast is met de introductie van nieuwe kleuren ook het prijsbeeld van de collectie verbreed, waardoor een aantal populaire en trendy kleuren nog aantrekkelijker zijn geworden.

Materiaal
De Horizontale Jaloezieën zijn bijna volledig vervaardigd van gerecycled aluminium en leverbaar in vijf verschillende variaties, met lamelbreedtes oplopend van 16 mm tot wel 70 mm. Iedere afmeting zorgt voor een karakteristieke uitstraling en brengt eigen voordelen met zich mee. Zo is de jaloezie met een lamelbreedte van 35 mm bijvoorbeeld ideaal voor middelgrote tot grote ramen. Functioneel
De collectie Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® staat bekend om zijn functionaliteit. De raambekleding is zeer geschikt voor speciale ramen, zoals draai-kiepramen en schuine ramen, en vochtige ruimtes zoals de badkamer. Met de vernieuwde collectie worden de functionele voordelen nog verder uitgebreid, zoals de mogelijkheid om met de LiteRise® bediening de jaloezieën met één hand te openen en sluiten. Opties als VarioFlex® en MegaView® laten bovendien extra licht door en verdubbelen het zicht naar buiten.

Decoratief
Ook op decoratief gebied heeft Luxaflex® uitbreidingen toegevoegd. Er is keuze uit 177 verschillende kleuren, waarbij voor iedere kleur een volledig kleurgecoördineerde afwerking beschikbaar is. De raambekleding is daarnaast beschikbaar in nieuwe Flock de Luxe dessins – een stoffen opdruk die aanvoelt als velours. Het dessin werd onlangs nog erkend door de vakhandel en tijdens Intirio onderscheiden met de Retail Award. De Horizontale Jaloezieën zijn leverbaar in uni of dessins, waarbij combineren en variëren eindeloos mogelijk is.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners