1902
Jaloezieën op maat
Gepubliceerd: 12-04-2017 Laatste update: 04-05-2021

In het voorjaar krijgen velen van ons de lentekriebels en zin om het huis van top tot teen onder handen te nemen. Lekker de lentesfeer in je interieur brengen, deuren open, ramen open, laat de lente maar binnen komen.

Misschien is jouw interieur ook wel toe aan een voorjaarsmetamorfose en wil je van de donkere wintersfeer weer wat frisheid en licht in je interieur brengen. Dat kan natuurlijk al heel goed met wat nieuwe woonaccessoires in de nieuwste kleurentrends. Denk bijvoorbeeld aan kleurige kaarsen, nieuwe handdoeken voor in de keuken en in de badkamer en wat nieuwe plantjes op de vensterbank. Maar wil je de lente en vooral het zonnetje dit voorjaar echt regelmatig in jouw woon of slaapkamer verwelkomen dan zou je ook eens kunnen denken aan nieuwe raamdecoratie zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Jaloezieën zijn al jaren ontzettend populair en bijna niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Deze populairiteit komt vooral doordat jaloezieën het grote voordeel hebben dat je met een handomdraai perfect de lichtinval of de inkijk in je kamer kunt regelen. Daarnaast kun je met jaloezieën eindeloos variëren met kleuren, materialen en formaten.

inspiratiebrochures1.png

Jaloezieën zijn ideaal als zonwerende raamdecoratie in de zomer maar zorgen ook in de winter voor een stukje isolatie in huis. Jaloezieën zijn in diverse standaardmaten verkrijgbaar maar heb je een raam in een afwijkende maat dan zijn Jaloezieën op maat de perfecte uitkomst. Wil je Jaloezieën in een natte ruimte plaatsen, bijvoorbeeld voor het badkamerraam dan zijn aluminium Jaloezieën een mooie oplossing omdat deze goed in vochtige ruimtes geplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn aluminium Jaloezieën zeer gemakkelijk te reinigen.

Overweeg jij om aluminium Jaloezieën aan te gaan schaffen neem dan eens een kijkje op de website van Inhuisplaza. Zij bieden vele soorten aluminium Jaloezieën van diverse merken zoals Luxaflex, Verano en INHUIS. Ook maken ze voor jou de aluminium Jaloezieën graag op maat.

Overigens kun je bij Inhuisplaza natuurlijk voor nog veel meer soorten raamdecoratie terecht zoals duo rolgordijnen op maat, horren, shutters en paneelgordijnen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide