3045
Houten jaloezieën
Gepubliceerd: 23-04-2014 Laatste update: 07-05-2017

Een echte blikvanger zijn de JASNO blinds, oftewel houten jaloezieën. Helemaal hip en van deze tijd! Met JASNO houten jaloezieën creëer je een mooie sfeer in je huis. Onze houten jaloezieën laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Kies uit diverse lamelbreedten en een scala aan warme en frisse kleuren – dezelfde als bij JASNO shutters. Je kunt de houten jaloezieën helemaal in je eigen stijl samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan onze matte black houten jaloezieën met zwart ladderband, super stijlvol! Welke sfeer wil je creëren met houten jaloezieën? Met de maat van de lamellen bepaal je voor een groot deel al de uitstraling.

Met brede lamellen van 63mm geef je houten jaloezieën een moderne ‘look’; smalle lamellen van 50mm zorgen juist voor een klassiek accent.

Hoeveel zonlicht wil je binnenlaten? Ook dit bepaal je met de lamelbreedte. Hoe breder de lamellen, hoe verder ze uit elkaar staan en hoe sterker de lichtinval door de jaloezieën.

Hoe groot is het raam? Uiteraard heeft ook dit invloed op de lamelbreedte. Kies bijvoorbeeld voor smalle lamellen in een klein raam.

Met JASNO geniet je alle vrijheid. Zo leveren we onze houten jaloezieën niet in standaard maten die je zelf nog moet inkorten, maar altijd helemaal op maat gemaakt. Meer informatie vind je op https://www.jasnoshutters.nl/houten-jaloezieen/

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide