2344
Houten jaloezieën

Een echte blikvanger zijn de JASNO blinds, oftewel houten jaloezieën. Helemaal hip en van deze tijd! Met JASNO houten jaloezieën creëer je een mooie sfeer in je huis. Onze houten jaloezieën laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Kies uit diverse lamelbreedten en een scala aan warme en frisse kleuren – dezelfde als bij JASNO shutters. Je kunt de houten jaloezieën helemaal in je eigen stijl samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan onze matte black houten jaloezieën met zwart ladderband, super stijlvol! Welke sfeer wil je creëren met houten jaloezieën? Met de maat van de lamellen bepaal je voor een groot deel al de uitstraling.

Met brede lamellen van 63mm geef je houten jaloezieën een moderne ‘look’; smalle lamellen van 50mm zorgen juist voor een klassiek accent.

Hoeveel zonlicht wil je binnenlaten? Ook dit bepaal je met de lamelbreedte. Hoe breder de lamellen, hoe verder ze uit elkaar staan en hoe sterker de lichtinval door de jaloezieën.

Hoe groot is het raam? Uiteraard heeft ook dit invloed op de lamelbreedte. Kies bijvoorbeeld voor smalle lamellen in een klein raam.

Met JASNO geniet je alle vrijheid. Zo leveren we onze houten jaloezieën niet in standaard maten die je zelf nog moet inkorten, maar altijd helemaal op maat gemaakt. Meer informatie vind je op https://www.jasnoshutters.nl/houten-jaloezieen/

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners