7195
Gordijnroedes uit Authentieke Smederij

De smederij is al 450 jaar een familie bedrijf: vader Ludwig smeedt alle gordijnroedes nog op de ouderwetse manier met ijzer, een vuur en een hamer + aambeeld. Het wachsen van de roedes en het verpakken is de taak van moeder Marian. Dochter Kathrin runt het kantoor en de webshop en is verantwoordelijk voor het design van de gordijnroedes. Een echt familiebedrijf dus.

 

RoedesOnline_smeedijzer_gordijnroede_smederij.jpg

Gordijnroedes Epona en Baldur zijn de favorieten geworden voor de Nederlandse en Belgische interieurs. Het authentieke ontwerp en het materiaal van de gordijnroedes geven het interieur iets speciaals. We zien de roedes gebruikt worden in een verbouwde woonboerderij of in een authentiek pand in de oude binnenstand van bijvoorbeeld Maastricht of Delft. Ook in de woonstyle Boho & Vintage passen de gordijnroedes van Smeedijzer goed: recent kregen we een bestelling voor een op Ibiza-geinspireerd huis in Amsterdam. Niet verwonderlijk als de opdrachtgever een leuke singer-songwriter is ... De roedes worden vaak gebruikt met de bijpassende gordijnringen van Smeedijzer. Ook een gordijn met inslagringen gaat goed samen met de roedes van Smeedijzer.

Slow Economy

Omdat alles met de hand wordt gemaakt door een klein familiebedrijf, zijn de levertijden wat langer dan normaal: reken op 2 tot 3 weken levertijd. Slow Economy noemen we dat met een glimlach. Voor iedere gordijnroede is aandacht om tot een perfecte levering te komen. De Smederij hebben we leren kennen door leveringen met een hoge graad van perfectie. De Duitse kwaliteit laat ook hier van zich spreken! Bekijk alle gordijnroedes van Smeedijzer zelf op www.roedesonline.nl

RoedesOnline_smeedijzer_gordijnroede_EPONA_line.jpg

RoedesOnline_smeedijzer_gordijnroede_BALDUR_upset.jpg

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners