7783
Gordijnroedes uit Authentieke Smederij
Gepubliceerd: 02-05-2019 Laatste update: 03-05-2019

De smederij is al 450 jaar een familie bedrijf: vader Ludwig smeedt alle gordijnroedes nog op de ouderwetse manier met ijzer, een vuur en een hamer + aambeeld. Het wachsen van de roedes en het verpakken is de taak van moeder Marian. Dochter Kathrin runt het kantoor en de webshop en is verantwoordelijk voor het design van de gordijnroedes. Een echt familiebedrijf dus.

 

RoedesOnline_smeedijzer_gordijnroede_smederij.jpg

inspiratiebrochures1.png

Gordijnroedes Epona en Baldur zijn de favorieten geworden voor de Nederlandse en Belgische interieurs. Het authentieke ontwerp en het materiaal van de gordijnroedes geven het interieur iets speciaals. We zien de roedes gebruikt worden in een verbouwde woonboerderij of in een authentiek pand in de oude binnenstand van bijvoorbeeld Maastricht of Delft. Ook in de woonstyle Boho & Vintage passen de gordijnroedes van Smeedijzer goed: recent kregen we een bestelling voor een op Ibiza-geinspireerd huis in Amsterdam. Niet verwonderlijk als de opdrachtgever een leuke singer-songwriter is ... De roedes worden vaak gebruikt met de bijpassende gordijnringen van Smeedijzer. Ook een gordijn met inslagringen gaat goed samen met de roedes van Smeedijzer.

Slow Economy

Omdat alles met de hand wordt gemaakt door een klein familiebedrijf, zijn de levertijden wat langer dan normaal: reken op 2 tot 3 weken levertijd. Slow Economy noemen we dat met een glimlach. Voor iedere gordijnroede is aandacht om tot een perfecte levering te komen. De Smederij hebben we leren kennen door leveringen met een hoge graad van perfectie. De Duitse kwaliteit laat ook hier van zich spreken! Bekijk alle gordijnroedes van Smeedijzer zelf op www.roedesonline.nl

RoedesOnline_smeedijzer_gordijnroede_EPONA_line.jpg

RoedesOnline_smeedijzer_gordijnroede_BALDUR_upset.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide