2216
Gordijnen geven sfeer
Gepubliceerd: 29-08-2012 Laatste update: 04-08-2023

Het maakt niet uit welk seizoen het is. Gordijnen zijn het hele jaar door belangrijke sfeermakers en geven ons als het donker wordt een extra stukje privacy en dat vertrouwde gevoel van geborgenheid. Bovendien vormen ze, niet geheel onbelangrijk, een optimale warmte-isolatie. De veelzijdige gordijnencollecties van Kwantum tonen nieuwe verrassende dessins met een afwisseling van zware en verduisterende materialen naast luchtige in-betweens in heldere, lichte tinten.

Natuurlijkheid in dessins
De nieuwste GORDIJNENTRENDS brengen vooral natuurlijkheid en rust. Zowel in kleur als dessins, die veelal zijn uitgevoerd in grijzen, zwart en wit. De ton-sur-ton en effen kleuren in vaak zachte natuurtinten brengen een ontspannen sfeer en balans in zowel woon- als slaapkamer. Florale dessins in een ingetogen vertaling met zachte contrasten, sluiten goed aan bij de trend van natuurlijkheid. Een zachte glans onderstreept het luxe gevoel van de materialen.

Ook luxe stoffen maken indruk
Met meer dan 500 verschillende varianten, in alle kleuren, stoffen en dessins, is Kwantum de grootste aanbieder van gordijnen en rolgordijnen in Nederland. Verrassend is vooral het brede aanbod aan luxe stoffen dat niet onderdoet voor de kwaliteit en uitstraling van een designlabel. Alleen de prijs ligt zon 30% lager dan andere aanbieders. Dit komt omdat Kwantum de collecties laat maken bij grote internationale stofproducenten.

inspiratiebrochures1.png

Een antwoord op elke trend
Met nieuwe raambekleding krijgt het interieur een geheel andere look . Kwantum volgt de trends nauwlettend en vertaalt ze naar een breed aanbod aan overgordijnen, vitrages of vouwgordijnen. De manier van maken en plooien bepaal je geheel zelf. Er is keuze uit grote ringen, plooien of toch liever lussen. Alles op maat. Bovendien is er een zeer uitgebreide collectie kant en klare meeneem gordijnen.

Lees ook:

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide