2727
Fris en voordelig het voorjaar in met houten shutters
Gepubliceerd: 10-04-2018

Denk je dat houten shutters enkel passen in een landelijk interieur? Dan heb je het mis. Het authentieke karakter van de shutters zorgt ervoor dat ze in meer interieurstijlen passen dan je denkt. Ook in die van jou. Shutters zijn al een aantal jaar een trend op het gebied van raamdecoratie. Misschien ben je al enige tijd van plan om shutters aan te schaffen maar heeft de prijs je er steeds van weerhouden om tot aankoop over te gaan. Wij hebben nieuws: shutters hoeven niet duur te zijn.

 

Voorjaarsmetamorfose
De lente is aangebroken! We hebben hier massaal naar uitgekeken. Het voorjaar is een heerlijk seizoen. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap, het is weer langer licht, er komen blaadjes aan de bomen en we genieten enorm van die eerste warme zonnestralen. Het voorjaar is dé tijd om je interieur op te frissen. Het is niet alleen tijd voor een flinke voorjaarsschoonmaak, ook vind je ineens dat je woonkamer, keuken of slaapkamer nodig aan verandering toe is. Je kunt nu flink gaan uitpakken met verf, nieuwe meubels of nieuwe accessoires. Maar het kan ook anders. Je kan ook overwegen om nieuwe raamdecoratie in de vorm van shutters aan te schaffen want shutters geven je interieur een totaal andere sfeer.

inspiratiebrochures1.png

Sfeervolle meerwaarde
Waarom zijn shutters zo sfeervol? Deze raamdecoratie bekleedt je ramen op een speelse manier. Mensen kunnen niet zo makkelijk meer bij je naar binnen kunnen kijken want je hebt altijd wat voor de ramen. Met shutterluiken kun je zelf bepalen hoeveel licht je naar binnen laat komen. Het is zelfs mogelijk om de bovenste lamellen open te laten en de onderste dicht of andersom natuurlijk. Zo bepaal je eenvoudig welke sfeer je op dat moment in huis wilt hebben. Het zonnetje is heerlijk maar als het toch te veel je woning binnen schijnt, functioneren shutters als een ideale binnenzonwering. Bovendien isoleert het hout van de shutters zodat er ook niet al te veel warmte je woning binnenkomt. Bijkomend voordeel is dat shutters je woning een luxe uitstraling geven. Wist je ook dat shutters voor de ramen ervoor zorgen dat je woning hoger in waarde wordt geschat? 

Eenvoudig in onderhoud
Een voordeel van houten shutters is het onderhoud. De houten lamellen kun je eenvoudig open en dicht doen waardoor je met een stoffer of plumeau het stof eraf veegt. Eventueel kun je de lamellen daarna met een licht vochtige doek afnemen. Dan is al het stof zeker weg. Ook de raamzijde van de shutters kun je goed schoonmaken. Dit doe je door de luiken volledig open te zetten door ze naar je toe te halen.

Volop keuze
Er is zoveel keus en mogelijkheid op het gebied van deze houten raamdecoratie. Shutters worden ook wel houten lamellen genoemd en zijn er voor dakramen, veranda’s en kozijnen met allerlei afmetingen, zelfs voor ronde ramen. Je kunt ook kiezen voor houten jaloezieën. Maar die worden op een andere manier geopend. Shutters zijn luiken die je open kan doen en jaloezieën open je door aan een koord te trekken. 

Waarom zijn onze shutters zo voordelig?
Als je denkt dat shutterluiken duur zijn, heb je het mis. Bij Sfeervolle Shutters kun je terecht voor doe-het-zelf-shutters. Deze plaats je heel gemakkelijk zelf, waardoor je bespaart op de kosten voor inmeten en monteren. Als jijzelf inmeet en monteert, kunnen wij de shutters voordeliger aanbieden. Wij bezorgen snel bij je thuis in de gemeente Hoorn. Wil je meer weten over onze doe-het-zelf-shutters? Je bent van harte welkom in onze showroom. Of stel je vraag aan onze medewerkers via 085-9020120.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide