2064
Elektrische vouwgordijnen
Gepubliceerd: 29-05-2015 Laatste update: 07-05-2017

Net als in vele andere branches is er steeds meer vraag naar elektrische vouwgordijnen. Voorheen was dit altijd voor de elite weggelegd omdat het altijd als luxe werd gezien. Maar door de opkomst van o.a. de smartphones worden er steeds meer elektrische vouwgordijnen verkocht waardoor de prijs ook steeds vriendelijker wordt. Naast de bediening met uw smartphone kunt u de elektrische vouwgordijnen ook bedienen met een afstandsbediening of een schakelaar. Ook is het mogelijk om de vouwgordijnen te koppelen aan uw domotica systeem thuis. Zo is er voor iedere situatie wel een geschikt systeem.

Maar waarom zou u kiezen voor elektrische vouwgordijnen? Uiteraard is het voor een deel luxe en gemak, maar er zijn meer redenen om te kiezen voor elektrische vouwgordijnen. Zo zou het kunnen dat u hele hoge of brede ramen heeft waardoor ketting bediende systemen niet sterk genoeg zijn, of u heeft meerdere vouwgordijnen in een grote erker. Dan hoeft u ze niet iedere avond en ochtend met de hand te openen of te sluiten maar volstaat 1 druk op de afstandsbediening. Een andere reden kan zijn dat u vouwgordijnen niet met de hand te bedienen zijn omdat uw bankstel voor het raam staat of dat u een diep keukenblad heeft. Daarnaast is het ook ideaal voor minder valide mensen of ouderen die minder goed ter been zijn. En als laatste heeft u het voordeel dat u niet meer met vieze handen aan de ketting hoeft te trekken waardoor de vouwgordijnen minder vaak gewassen hoeven te worden.

Er zijn diverse soorten elektrische systemen, zo zijn er elektrische vouwgordijnen op 230 volt en 24 volt. Maar ook is het mogelijk om zonder stroom elektrische vouwgordijnen toe te passen. Door een batterij systeem te kiezen hoeft u geen bedrading aan te leggen. Vaak is de raamdecoratie het laatste wat u gaat uitzoeken bij een verbouwing of verhuizing en daardoor wordt er vaak niet aan gedacht om stroompunten te voorzien bij de ramen, dan zijn draadloze vouwgordijnen een ideale oplossing. Of kies voor een tijdklok zodat de vouwgordijnen open en dicht gaan als u op vakantie bent, fijn dat het lijkt of uw woning bewoond is.

Kortom voor iedere situatie is er een oplossing en zijn er verschillende redenen om te kiezen voor elektrische vouwgordijnen. BlindDesign is de specialist in elektrische vouwgordijnen en zij hebben zelfs een speciale website met meer informatie over de mogelijkheden van elektrische vouwgordijnen. Kijk hiervoor eens op https://elektrischevouwgordijnen.com voor meer informatie.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide