6655
Deze raamdecoratie is geschikt voor in de keuken

Tijd voor een make-over! Of ben je aan het verbouwen of verhuizen? Raamdecoratie uitzoeken voor in de keuken kan best lastig zijn. Je moet rekening houden met vocht en vuil dat kan opspatten en vervolgens moet de raamdecoratie ook weer gemakkelijk schoon te maken zijn.  Graag helpen we je met het maken van de keuze voor geschikte raamdecoratie in de keuken.

 

Waar moet je op letten?

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Raamdecoratie in de keuken is belangrijk voor het toevoegen van sfeer in de ruimte, maar ook voor het beheersen van de privacy en de lichtinval. Je wilt natuurlijk wel privacy, maar je wilt ook kunnen zien of je in je vinger snijdt. Kijk goed naar de indeling van je keuken, waar zit het raam dat je wil bekleden? Als het raam dichtbij de gootsteen zit, is het misschien slim om voor raamdecoratie te gaan die vochtbestendig is.

Welke raamdecoratie is geschikt voor in de keuken?

  • Houten-, PVC- of aluminium jaloezieën

Jaloezieën zijn ideaal voor het creëren van een hippe en moderne uitstraling volgens de laatste trends. Een groot voordeel van jaloezieën is dat de lichtinval perfect te beheersen is, dat ze privacy bieden en afneembaar zijn én je kunt tijdens het koken ook alles buiten in de gaten houden!

  • Plisségordijnen

Ga voor plisségordijnen met een top down bottom up bediening voor het zelf kunnen instellen en verplaatsen van de gewenste privacy en lichtinval. Daarnaast zijn plisségordijnen geschikt voor elk raamtype, bijvoorbeeld bij een draaikiepraam wordt het plisségordijn ingespannen waardoor je dus altijd het raam wagenwijd open kunt zetten.

  • Vouw-, duo- en rolgordijnen en meer…

Naast bovenstaande toppers zijn er natuurlijk nog genoeg andere soorten raamdecoratie die geschikt zijn voor in de keuken. Zolang je rekening houdt met vocht en vuil dat kan opspatten,

Deze raamdecoratie past altijd!

Raamdecoratie van Veneta.com wordt altijd op maat gemaakt en past dus altijd. Je loopt dus nooit het risico dat het achteraf niet past. Zeker met de gratis meetverzekering worden meetfoutjes altijd gedekt en geniet je optimaal van je nieuwe raamdecoratie.

Vraag gratis kleurstalen aan of laat een specialist je adviseren

Heb je nog aanvullende hulp nodig met het uitzoeken van raamdecoratie in de keuken? Vraag dan gratis kleurstalen aan voor het bekijken van de uitvoeringen en kleuren of laat een Veneta.com specialist je gratis adviseren  over perfecte raamdecoratie in de keuken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners