Als je gaat verhuizen zijn er vaak al zoveel kostenposten, dat gordijnen ver naar beneden zakken op het prioriteitenlijstje. Uiteindelijk schaf je ‘even snel’ een goedkoop gordijntje aan, waar je vervolgens jarenlang met een zucht naar kijkt. Goede, mooie raamdecoratie is de moeite waard om in te investeren! En wel om deze redenen:

Scandinavisch, industrieel, modern chique, minimalistisch, botanisch.. Houd jij de woontrends nog bij? Elke woontrend heeft leuke items en invloeden die je het liefst vandaag nog toepast in je woning. Maar hoe zit het eigenlijk met de basis van je huis? De vloer, de muren en de raamdecoratie? Als je basis niet goed is, is het creëren van een Instagram waardig interieur best lastig. Wij helpen je een handje. 

Als je op zoek bent naar flexibele raamdecoratie die weinig ruimte inneemt, dan zit je goed met plisségordijnen. Dit relatief nieuwe type raamdecoratie heeft vele voordelen en zie je dan ook in steeds meer interieurs verschijnen. Wij vertellen je waarom!

Gordijnmerk A House of Happiness brengt dit najaar een exclusieve jubileumcollectie uit. Dit ter ere van het Koninklijk predicaat die zij ontvangen hebben bij hun 100- jarig bestaan. Sinds 1919 hangt dit kleurrijke merk al bij miljoenen mensen thuis en dit aantal groeit elke dag. 

Vouwgordijnen zijn erg populair vanwege de gezellige uitstraling en diverse mogelijkheden. Zo kun je transparante of juist verduisterende vouwgordijnen kiezen, en zijn ze goed op maat te maken. Laat ze bovendien elektrisch open- en dichtgaan als het raam op een lastige plek zit! Met deze stappen kies je de juiste vouwgordijnen voor jouw huis:

De juiste raamdecoratie kan je woning net dat beetje extra sfeer en gezelligheid geven: dat ene detail dat je nog nodig had om je woning helemaal af te maken. Maar het moet natuurlijk wel op de juiste manier in de woning opgaan: en dus bij de andere kleuren en materialen in de ruimte passen. De makkelijkste manier om de raamdecoratie binnen je interieur te laten passen, is door het op de vloer af te stemmen. Hoe je dat doet, dat lees je hier.

Raamdecoratie voegt veel toe: je houdt er ongewenst licht mee buiten, het geeft privacy en het staat gezellig. Bovendien werkt raamdecoratie, afhankelijk van het type, in meer of mindere mate isolerend: het houdt kou en zonnewarmte buiten. Maar wat als je een kiepraam hebt? Is mooie raamdecoratie dan ook een optie? Gelukkig wel. Wij geven je 4 tips!

Het is één van de grootste woonergernissen: een slaapkamer waarin je niet lekker slaapt. Omdat het licht je te vroeg wakker maakt. Omdat je onrustig wordt van de rommel en kleren. Omdat de slaapkamer stijl en sfeer mist. Tijd voor een metamorfose! Met deze tips creëer je een praktische én mooie slaapkamer waarin je echt tot rust komt.

Wil je meer beschutting en tegelijkertijd sfeer toevoegen aan je veranda? Dan installeer je shutters. Je veranda is immers je favoriete plek om buiten te eten, te drinken, te praten en te ontspannen. De veranda shutters van Sfeervolle Shutters zijn hiervoor gemaakt en geheel op maat zodat ze perfect passen. Veranda shutters geven je meer bescherming bij zoninval. De zwoele lichtval geeft sfeer en toch ook genoeg privacy. Je stelt het allemaal precies naar wens af. De veranda shutters die je hiervoor zoekt, zijn nu extra voordelig. Sfeervolle Shutters geeft 50% korting op al zijn nieuwe veranda shutters!