IKEA introduceert GUNRID: gordijnen die door middel van een innovatieve technologie de lucht in huis zuiveren. Op het textiel is een coating van mineralen aangebracht. Zodra die wordt geactiveerd door (dag)licht, worden veelvoorkomende luchtvervuilende stoffen in huis afgebroken. Een belangrijke stap in de strijd tegen vervuilde lucht. De gordijnen zijn verkrijgbaar in het lichtgrijs, lichtroze en geel en liggen vanaf februari in alle IKEA winkels.

Nooit eerder hadden we zoveel keuze uit soorten raamdecoratie. Van houten jaloezieën tot vouwgordijnen en plissés. Soms zie je door de bomen het bos niet meer! Want wat is wat, en wat dóet wat? Daarom vind je in dit artikel de soorten raamdecoratie op een rij:

Scandinavische interieurs zijn enorm populair. De strakke vormgeving, warme kleuren en natuurlijke materialen geven je woning een moderne uitstraling. Lees hier hoe je jouw interieur een Scandinavische look kan geven. Deze 4 kenmerken mogen in geen een Scandinavisch interieur ontbreken. 

Als je gaat verhuizen zijn er vaak al zoveel kostenposten, dat gordijnen ver naar beneden zakken op het prioriteitenlijstje. Uiteindelijk schaf je ‘even snel’ een goedkoop gordijntje aan, waar je vervolgens jarenlang met een zucht naar kijkt. Goede, mooie raamdecoratie is de moeite waard om in te investeren! En wel om deze redenen:

Scandinavisch, industrieel, modern chique, minimalistisch, botanisch.. Houd jij de woontrends nog bij? Elke woontrend heeft leuke items en invloeden die je het liefst vandaag nog toepast in je woning. Maar hoe zit het eigenlijk met de basis van je huis? De vloer, de muren en de raamdecoratie? Als je basis niet goed is, is het creëren van een Instagram waardig interieur best lastig. Wij helpen je een handje. 

Als je op zoek bent naar flexibele raamdecoratie die weinig ruimte inneemt, dan zit je goed met plisségordijnen. Dit relatief nieuwe type raamdecoratie heeft vele voordelen en zie je dan ook in steeds meer interieurs verschijnen. Wij vertellen je waarom!

Gordijnmerk A House of Happiness brengt dit najaar een exclusieve jubileumcollectie uit. Dit ter ere van het Koninklijk predicaat die zij ontvangen hebben bij hun 100- jarig bestaan. Sinds 1919 hangt dit kleurrijke merk al bij miljoenen mensen thuis en dit aantal groeit elke dag. 

Vouwgordijnen zijn erg populair vanwege de gezellige uitstraling en diverse mogelijkheden. Zo kun je transparante of juist verduisterende vouwgordijnen kiezen, en zijn ze goed op maat te maken. Laat ze bovendien elektrisch open- en dichtgaan als het raam op een lastige plek zit! Met deze stappen kies je de juiste vouwgordijnen voor jouw huis: