De smederij is al 450 jaar een familie bedrijf: vader Ludwig smeedt alle gordijnroedes nog op de ouderwetse manier met ijzer, een vuur en een hamer + aambeeld. Het wachsen van de roedes en het verpakken is de taak van moeder Marian. Dochter Kathrin runt het kantoor en de webshop en is verantwoordelijk voor het design van de gordijnroedes. Een echt familiebedrijf dus.

Je nieuwe gordijnen verdienen een mooie rail of roede. Vandaag gaat het over railroedes. Een railroede ziet er uit als een roede maar functioneert als een gordijnrail met runners. Vooral bij een grote raampartij is een railroede een uitkomst: het gordijn glijdt moeiteloos door de rail en heeft geen last van het aantal wand- of plafondsteunen.

Op zoek naar nieuwe gordijnen of een andere vorm van raamdecoratie? De keuze is oneindig groot: zowel in type als materiaal en kleur. Wij geven je 8 tips bij het kiezen van je raamdecoratie!

Als raambekleding nemen houten jaloezieën de laatste jaren enorm in populariteit toe. Dat heeft er vooral mee te maken dat ze in zoveel kleuren, materialen en diktes bestaan: daardoor passen ze in elke woonstijl! Lees gauw verder om te ontdekken welke houten jaloezieën het mooiste samengaan met jouw interieur.

Op zoek naar raamdecoratie voor je nieuwe huis? Of ben je de oude gordijnen zat? Kijk dan eens naar houten jaloezieën. Die passen in vrijwel elke interieurstijl en hebben veel fijne eigenschappen. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Rolgordijnen kunnen verduisterend zijn, of juist semi transparant als dat jouw voorkeur heeft. Je hebt keuze uit talloze kleuren, materialen en afmetingen en ze gaan samen met heel veel woonstijlen. Niet zo vreemd dus, dat rolgordijnen populair zijn! Maar hoe kies je nu het beste rolgordijn voor jouw raam?

Een elegant en sfeervol huis krijgt je met shutters. Niets breekt het zonlicht op een fraaiere manier. Het licht wordt zachter, er ontstaat een subtiel lichtspel en je creëert privacy in precies de gewenste mate. Maar nog bijzonderder is hoe shutters een huis chic én gezellig maken. Ze verfraaien het interieur in iedere huiskamer, slaapkamer en badkamer. Bovendien zijn het duurzame producten. Wil je shutters met de beste prijs-kwaliteitverhouding zien, dan ben je bij Sfeervolle Shutters aan het juiste adres.

Een jaar na de verhuizing, en nog steeds ergerende gordijnen in de woonkamer je elke dag: de vensterbank verdwijnt er compleet achter. Had je maar vouwgordijnen gekozen, of plissés! Het kiezen van de juiste raamdecoratie is zo eenvoudig nog niet. Wij helpen je op weg!

Nu de drukke maand december achter de rug is, de feestdagen geweest zijn en het nieuwe jaar ingeluid is moeten de meesten vaak wel even bijkomen.  Waar kun je nou beter tot rust komen dan in een heerlijk huis op de bank of in een  rustgevende slaapkamer? Met behulp van  dit artikel kun je in drie stappen van je slaapkamer een rustgevende, gezellige ruimte maken.