3109
Win 50 euro (kerst)shoptegoed bij Intratuin

Nu de temperaturen dalen en de dagen donkerderworden begint het bij ons ontzettend te kriebelen; We mogen ons weer onderdompelen in de laatste kersttrends! Wij kunnen niet wachten om ons huis om te toveren tot een sfeervol winterparadijsje! Om jou hierbij op weg te helpen geven wij maar liefst 3 keer een Intratuin cadeaubon weg ter waarde van 50 euro!

Kerst dit seizoen

Eerder gaven wij al een inkijkje in de kersttrends voor komend seizoen. En wij werden er heel blij van! We hebben het al vaker gehad over de invloed van de natuur en groen op het interieur van tegenwoordig. Dit zien wij ook terug bij de kersttrends van dit jaar.

Kerst anno 2021

Intratuin_Kerst_21_fire_ice_137045_LR_kopiëren.jpg

Intratuin is dan ook dé plek waar je moet zijn om je huis kerstproof anno 2021 te maken. Veel groen én veel kerst, de perfecte combi als je het ons vraagt. Naast dat het binnenhalen van een stukje buiten erg stijlvol is, is het ook gezond. Meer zuurstof in de lucht en een gezond binnenklimaat, dat is waar groen voor zorgt.

Doe mee met de winactie!

Nu vraag jij je natuurlijk af hoe je mee kunt doen! Dit is heel eenvoudig; Abonneer je op onze en de Intratuin nieuwsbrief en that’s it. Ohja, en delen op social media? Dat wordt altijd gewaardeerd!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners