5415
Win 50 euro (kerst)shoptegoed bij Intratuin
Gepubliceerd: 15-11-2021 Laatste update: 08-05-2022

Deze winactie is helaas afgelopen. Nu de temperaturen dalen en de dagen donkerderworden begint het bij ons ontzettend te kriebelen; We mogen ons weer onderdompelen in de laatste kersttrends! Wij kunnen niet wachten om ons huis om te toveren tot een sfeervol winterparadijsje! Om jou hierbij op weg te helpen geven wij maar liefst 3 keer een Intratuin cadeaubon weg ter waarde van 50 euro!

Kerst dit seizoen

Eerder gaven wij al een inkijkje in de kersttrends voor komend seizoen. En wij werden er heel blij van! We hebben het al vaker gehad over de invloed van de natuur en groen op het interieur van tegenwoordig. Dit zien wij ook terug bij de kersttrends van dit jaar.

Kerst anno 2021

Intratuin_Kerst_21_fire_ice_137045_LR_kopiëren.jpg

Intratuin is dan ook dé plek waar je moet zijn om je huis kerstproof anno 2021 te maken. Veel groen én veel kerst, de perfecte combi als je het ons vraagt. Naast dat het binnenhalen van een stukje buiten erg stijlvol is, is het ook gezond. Meer zuurstof in de lucht en een gezond binnenklimaat, dat is waar groen voor zorgt.

De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn geworden:
Sylvia Eikens, Beatrice van Schaik en Anne-Mieke Naerebout!
Jullie ontvangen een persoonlijk bericht!

Voor diegenen die niet gewonnen hebben... we starten morgen weer 2 superleuke winacties dus stay tuned!

Fijne feestdagen. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide