816
Dahlia

Iedere maand zet Bloemenbureau Holland een bloem centraal en in september is dat de Dahlia. Deze bloem is in al haar kleuren en verschijningsvormen tot en met oktober verkrijgbaar, dus we kunnen er nog even van genieten.

Mexicaanse schone Dahlia: herkomst en verzorging

De Dahlia komt oorspronkelijk uit Mexico en groeit daar als plant. Pas nadat Europeanen Amerika ontdekten, kwam de Dahlia rond 1800 per schip naar Europa en werd vernoemd naar de Zweedse botanicus Andreas Dahl. In Europa werd de plant ook als snijbloem snel populair vanwege haar veelzijdige karakter. Bovendien is de verzorging van de Mexicaanse schone makkelijk. Vul een vaas met koud water en snijbloemenvoedsel en snijd de stelen schuin af met een scherp mes. Zo blijven de Dahlia’s 7 tot 10 dagen mooi.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners