Begin het jaar goed met een vriendelijke palm die van top tot teen mooi groen is en ook nog eens naadloos aansluit bij de tijdgeest: nieuwe plannen, beter leven, echt thuiskomen.  

Door de harde en steeds grimmiger wordende maatschappij ontstaat een behoefte aan verzachting. De wereld moet mooier en vriendelijker worden en de consument heeft er behoefte aan om te worden gepamperd. Hoe kunnen we een vriendelijke, zachte en comfortabele woonomgeving creëren en een oase aan rust bieden waar zo veel behoefte aan is? Dit is de ideale vraag om met groen te beantwoorden.

De tsunami van technologie die op ons afkomt, zal onze wereld totaal veranderen. In een versneld tempo worden onze ‘analoge’ woningen smart. Deze technologisering is erop gericht om de gebruiker eindeloos veel gemak te brengen. Automatisch zal onze omgeving op ons gedrag en onze behoeftes anticiperen. Hierdoor zal een gezonde en comfortabele leefomgeving gecreëerd worden. Gezonde balans tussen body & mind staat centraal. Om mee te kunnen gaan in deze technologische golf zullen smart oplossingen overtuigend moeten worden toegepast, ook ten aanzien van groen in onze directe leefomgeving.

Door de versoberde levensstijl ontstaan eenvoudige, opgeruimde en rustgevende interieurs. Dit zien we duidelijk terug aan de linkerkant van de collage. Ritme en rust zijn belangrijk in deze interieurs. Geen overbodige details: het pure product telt, zonder te veel poespas. Daarnaast vindt een ware revival van gerecyclede materialen plaats. Veel jonge ontwerpers zijn hier op een of andere manier mee bezig. Dit betekent een natuurlijke uitstraling van uniek ogende producten.

'Pa rum pum pum pum, hear the drum!' De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Hoe fijn is het om voor de kerstdagen je huis te versieren, helemaal zoals jij dat wilt? Laat je inspireren door de natuur. Bolbloemen geven precies de sfeer die je zoekt.

Met deze turbogroeier worden de donkere dagen groener, gezelliger én geheimzinniger, of je 'm nu breeduit laat hangen of over je tafel laat groeien.