1179
Amaryllis
Gepubliceerd: 12-12-2013 Laatste update: 07-05-2017

Bloemenbureau Holland zet elke maand een bloem centraal. In december is dat de Amaryllis, een statige bloem die warmte brengt in de donkere wintermaanden, maar ook in het voorjaar een elegante entree maakt. Mooi in een (gemengd) boeket of solo in een vaas.

Als de R in de maand zit

De Amaryllis groeit van nature uit een bol en vindt haar oorsprong in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Bij de Amaryllis denken veel mensen meteen aan Kerstmis en donkere dagen. Niet zo gek, want de bloem is juist in deze tijd van het jaar heel populair. Toch is de Amaryllis verkrijgbaar als de R in de maand zit: van september tot en met april. In het rood, wit, wit-groen, zalm-oranje, zalmkleurig, lila-paars, oranje, donkerrood, roze en zelfs gestreept.

Amaryllisinspiratie voor consumenten en retailer

De promotie van de Amaryllis voor consumenten vindt plaats op de consumentensites in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Hier krijgen consumenten achtergrondinformatie, tips en kleurrijke inspiratie over de bloem. Ook zijn er op de sites aanverwante lifestyle-artikelen over de bloem. Voor retailers zijn er op dit moment geen speciale activiteiten rondom de Amaryllis, maar zij kunnen inspiratie vinden op de consumentsites en het Nederlandse Pinterest Board &Amaryllis. Daar zijn veel voorbeelden te vinden van creatieve Amaryllistoepassingen.

Achtergrond Bloem van de maand

Mooiwatbloemendoen.nl zet elke maand een bloem centraal op haar consumentensites en via haar social mediakanalen. Hiermee wil het ze consumenten het geluksgevoel wat bloemen geven laten ervaren en beleven. De productlijst voor de Bloem van de Maand is in samenwerking met FloraHolland tot stand gekomen.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide