6036
Dé Intratuin groentrends najaar 2018

De trends voor het najaar staan te trappelen om hun intrede te doen in ons interieur. En daar horen planten bij, heel veel planten. Want waar je een paar jaar geleden misschien al trots was dat je één plant in leven kon houden, kun je er tegenwoordig niet meer omheen. Groen in je interieur is hot, en het liefst in grote getalen. Voor iedereen die geen (hele) groene vingers heeft en wel een beetje hulp en inspiratie kan gebruiken lanceert Intratuin ‘Het Groene Boekje’.

 

Een knipoog naar de stijlgids van de Nederlandse Taalunie. Niet gevuld met spelregels voor de Nederlandse taal, maar met onmisbare ‘spelregels’ voor een met groen gevuld interieur. De handige bundel bevat dé vier groentrends voor dit najaar en verzorgingstips van heuse plantencoaches. Onmisbaar dus voor een stylish en groen najaar: kom maar door met die extra zuurstofboost in huis. Het boekje is hier gratis te downloaden. 

  Vergrijsd&Zacht---bij-gebruik-Intratuin-vermelden-en-fotocredits-@Louise-Lemaire.png

Vergrijsd en zacht  fotocredits @LouiseLemaire

  Stoer-&-Natuurlijk----bij-gebruik-Intratuin-vermelden-en-fotocredits-@Rob-van-der-Vet-(2).png

Stoer en natuurlijk fotocredits @Rob van der Vet

Bloemen-&-Weelde---bij-gebruik-Intratuin-vermelden-en-fotocredits-@Rob-van-der-Vet-(3).png

Bloemen en weelde fotocredits @Rob van der Vet

Happy-&-Retro---bij-gebruik-Intratuin-vermelden-en-fotocredits-@Rob-van-der-Vet-(2).png

Retro en vrolijk fotocredits @Rob van der Vet

 

Spontaan zin in een make-over

Natuurlijk houden we dat zomergevoel het liefst zo lang mogelijk vast. Maar de wisseling van het seizoen én de nieuwste groentrends zorgen ervoor dat je je opblaaseenhoorn met liefde aan de wilgen hangt. De vier stijlen die door de Intratuin trendwatchers zijn samengesteld bieden eindeloos veel inspiratie voor een (mini) make-over. Vintage liefhebbers kunnen los met ‘retro en vrolijk’: planten uit de seventies maken een comeback en worden gecombineerd met retro accessoires en warme tinten. Regels gelden niet voor deze trend, laat de creativiteit vooral de vrije loop! Je kunt ook gaan voor het serene ‘vergrijsd en zacht’, een trend die draait om rust en sereniteit, met grijsgroene kamerplanten en accessoires in poederkleuren. Avontuurlijke types zullen zich kunnen vinden in ‘stoer en natuurlijk’, waarin ruwe materialen en ruige planten centraal staan. Roots mogen gezien worden bij deze trend! Ben je meer uitgesproken en kleurrijk? Kies dan voor ‘bloemen en weelde’ met in de hoofdrol planten met grote bloemen, donkerpaars en bordeauxrood blad en warm roze accessoires. Mocht je twijfelen over welke groentrend écht bij jou past, dan biedt de online groentrend-test uitkomst. 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners