1915
Cadeautjes die het leven leuker maken
Gepubliceerd: 21-09-2021

Heb jij dat nu ook, dat je soms ineens iemand een cadeautje wilt sturen? Juist op onverwachte momenten is dat vaak het leukst, maar het kan uiteraard ook voor een speciale gelegenheid. Wist je hoeveel geschenkjes speciaal worden gemaakt zodat ze door de brievenbus kunnen? 

Zelfs een boom die vandaag wordt besteld, kan morgen al in de brievenbus liggen. Maar er zijn ook vele andere originele cadeautjes van een vers boeket bloemen tot droogbloemen die je kamer meteen een extra accent geven. Stop met dromen, kijk naar de vele opties en verheug je vast op de verrassing die jij iemand gaat bezorgen. Wat zou de wereld zijn zonder cadeautjes?

Cadeautjes via de post, hoe werkt dat?

Misschien vraag jij je af of het wel een goed idee is om een groen cadeautje via de post te versturen. Uiteraard wil je dat het geschenk er fris en vrolijk uitziet bij aankomst. Daar hoef jij je echter geen zorgen over te maken als je bestelt bij een specialist in originele cadeaus. Ook aan een goede verzending is namelijk gedacht.

WIN-VLOERKLEED.png

Het geheim zit in de verpakking. Indien er bloemen of andere natuurlijke producten worden verstuurd, zijn deze op dusdanige wijze verpakt dat ze vochtig en fris blijven. De bloemen of planten vallen als het ware in slaap tijdens het transport. Het vervoer duurt in het algemeen in het binnenland minder dan 24 uur. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan is er de 9 dagen versgarantie voor bloemen. Staan ze minder lang op de vaas, dan krijgt de ontvanger een nieuwe bos. Zo kan je gerust een cadeautje per post laten sturen.

Cadeautjes naar het buitenland

Vanwege de bijzondere tijd waarin we leven, kan het zijn dat je iemand om wie je geeft in het buitenland al langere tijd niet hebt gezien. Wat is er nog mooier dan om te laten merken dat je nog steeds aan hem of haar denkt door een mooi brievenbuscadeau te sturen. Verse bloemen of iets anders zal zonder meer voor de nodige vreugdetraantjes zorgen. Kijk gewoon even naar welke landen je een dergelijk geschenk kan sturen. Zouden dromen dan toch werkelijkheid kunnen worden? Bekijk hier het assortiment van Bloompost om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide