1231
Betoverende Amaryllis

Amaryllis is niet zomaar een bloem. Ze symboliseert ware trots en betoverende schoonheid. Eenmaal geplant in huis ontpopt de schoonheid van deze bloembol zich vanzelf.


Verrassend simpel
Voor de Amaryllis hoef je absoluut geen groene vingers te hebben. Een Amaryllis laten bloeien is zo simpel, iedereen kan het!

betoverende-amarylis-02.jpg
Amaryllissoorten
De Amaryllis, ook wel Hippeastrum genoemd, is in ontelbaar veel verschillende kleuren verkrijgbaar. En ze zijn er ook nog eens in allerlei vormen en maten. Je kunt ze grofweg onderverdelen in grootbloemige soorten, kleinbloemige soorten en de dubbelbloemige soorten. De bloemen van grootbloemige Amaryllissoorten hebben vaak een diameter van wel 20 cm.

betoverende-amarylis-03.jpg
Groeiproces van de Amaryllis
Het bijzondere aan de Amaryllis is dat ze je een buitengewoon groeiproces laat zien. Het is verwonderend om te ontdekken hoe een Amaryllisbol zich ontpopt tot een ware schoonheid. Het groeiproces begint met de bloemstengels die uit de bol groeien. Hierna groeien de bloemknoppen steeds dikker tot ze openspringen. Binnen zes tot acht weken geniet je van de megagrote bloemen.

betoverende-amarylis-04.jpg
Amaryllis kopen
Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en koop zelf zo'n beauty. Amaryllisbloembollen koop je in de winkel. Ze zijn het beste verkrijgbaar tussen oktober en april. Vooral rondom de feestdagen is de keuze groot. Houd er rekening mee dat grote Amaryllisbollen de meeste en grootste bloemen geven.

betoverende-amarylis-05.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners