1261
Originele tegeltjes altijd een goed cadeau
Gepubliceerd: 08-12-2022 Laatste update: 13-04-2023

Zit jouw moeder vol wijsheden die zo op originele tegeltjes kunnen? Of gooit jouw buurvrouw vaak uitspraken eruit die zo aan de muur kunnen hangen? Dan kun je stoppen met zoeken voor een cadeau en meteen één van de leuke, originele tegeltjes van één van onze favoriete webshops bestellen. Deze originele tegeltjes zijn namelijk echt hét perfecte cadeau om de lachers op je hand te krijgen. Maar daarnaast kun je er ook echt een boodschap mee afgeven én zijn ze stylish verantwoord. Daarom is dit voor ons hét cadeau wat we gaan geven dit jaar.

Ieder zijn eigen originele tegeltje

675476-Het-leven-is-als-een-frikandel-Tegel-1_kopiëren.jpg

Waarom wij deze originele tegeltjes zo leuk vinden? Om meerdere redenen. Het verrassingseffect is misschien nog wel het leukste. Doordat de tegeltjes een klassieke uitstraling hebben verwacht je allerlei uitspraken in de categorie ‘oma’s wijsheden’, maar wanneer je goed leest zie je dat er een leuke twist in zit. Toch zit er in iedere tegel wel een boodschap, of dit nu is voor je partner of voor vaderdag. Het is dan wellicht wat grappig en plat gebracht, maar de diepere laag is zeker aanwezig.

Wat te doen met de originele tegeltjes?

Wij zagen laatst dat iemand juist een verlanglijstje met deze originele tegeltjes had gevuld. Allemaal hetzelfde formaat en uitstraling, maar uiteraard ook allemaal voorzien van een andere spreuk. Door meerdere originele tegeltjes te verzamelen voor in het toilet, pimp je een ruimte op een zeer eigen en originele manier. Super leuk voor gasten. Enige nadeel is dat ze waarschijnlijk nog langer op het toilet blijven hangen wanneer ze bij jou op visite zijn. Alle tegeltjes moeten natuurlijk gelezen worden.

544915-Gebrek-aan-doorzettingsvermogen-tegeltje_kopiëren.jpg

Kortom, zoek niet langer naar een origineel cadeautje. Of het nu voor die wijsneuzerige oom is die altijd wel een goedbedoeld advies heeft of juist voor die lieve buurvrouw met haar levenservaring. In alle gevallen doet dit cadeau het goed. En door de prijs is het een cadeau wat je ook prima als extraatje bij een groter cadeau kunt geven. En daarnaast; het gaat om de gedachte en niet om de grootte van een cadeau. En die gedachte, die kun je door middel van een origineel tegeltje perfect uiten!

En ohja; heb je zelf nou een uitspraak of boodschap die eigenlijk nog veel leuker is dan de voorbedrukte tegeltjes? Je kunt ook zelf je tegeltje laten bedrukken met je eigen tekst, persoonlijker wordt het niet!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide