2338
Waarom een schoenenkast onmisbaar is in huis

In elk huis vind je schoenen. Soms slechts een paar of vijf, maar in de meeste huishoudens loopt het aantal snel op tot een paar of 30. Stel je nu voor dat deze schoenen ‘gewoon’ ergens in huis rondslingeren. Je struikelt erover, ze worden viezer en viezer, het staat ongezellig… Of misschien heb jij één grote lade waarin al je schoenen opgestapeld liggen? Ook geen pretje. Dan ben je eeuwen bezig om het juiste paar te vinden en je schoenen worden er niet mooier op. Bij Wonenonline zijn we ervan overtuigd: schoenenkasten zijn onmisbaar in huis!

Goed voor je schoenen

Wat is nu het voordeel van een speciale schoenenkast ten opzichte van een grote lade of een groot opbergvak? In een schoenenkast zijn de ruimtes zo verdeeld dat je pumps en instappers echt een eigen plekje hebben; zonder plat te worden gedrukt door sneakers, zonder vies te worden van wandelschoenen. Zo blijven ze langer mooi, schoon en netjes!

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Uit het oog…

…maar niet uit het hart, zou je kunnen zeggen. Schoenen draag je immers toch wel. Maar je huis wordt er heel veel netter van als je al die schoenen uit het zicht bewaart! Schoenenkasten brengen rust in huis. Bovendien is het een stuk gemakkelijker stofzuigen rondom een schoenenkast dan rondom zes paar schoenen.

Altijd een passende maat

Denk je dat je geen plek hebt voor een schoenenkast? Je zult verrast staan. Een kast hoeft namelijk niet meer dan 30 centimeter diep te steken om er schoenen in te kunnen opbergen! Je steekt ze in handige lades en hup, je hal is netjes. Ook bestaan er handige schoenenrekken die je in een kledingkast kunt ophangen. 

Stijlmaker

Designers hebben de laatste jaren erg hun best gedaan op het ontwerpen van mooie schoenenkasten. Daardoor heb je nu keuze uit zoveel varianten, dat er altijd wel eentje geweldig in jouw interieur past. Zo is de schoenenkast een handige stijlmaker geworden! Houd je van de landelijke stijl? Maak je hal dan sfeervol met een robuuste houten schoenenkast. Liever modern? Kies dan een strak, minimalistisch model voor in de slaapkamer of bijkeuken.

Vind jouw perfecte schoenenkast!

Schoenenkasten shop je bij Furnea.nl. In deze Online Meubelwinkel kun je terecht voor kasten met een vintage uitstraling of juist een modern design. Praktische en stijlvolle halmeubelsets met een schoenenkast, spiegel en kapstok ineen. Landelijke meubels die je hal heel veel gezelliger maken. Hoge opbergkasten met plaats voor schoenen, jassen en tassen. Maar natuurlijk ook halbankjes, kledingkasten en wandkapstokken om met je schoenenkast te combineren! Weet je al hoe jouw perfecte schoenenkast eruit ziet?

Heb je meer tips nodig? Kijk dan ook naar deze inspiratieartikelen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners