2413
Vind online je geschikte opbergkast

Houd jij ook zo van een lekker opgeruimd huis en krijg je de kriebels van allerlei rondslingerende spullen? Dan is een opbergkast de ideale oplossing om jouw woonkamer er netjes uit te laten zien.

Je kent het wel, even dit en even dat en voordat je het weet ligt de eettafel of misschien zelfs de grond vol met allerlei spullen. Je creeert rust en ruimte door je spullen achter gesloten deuren in een opbergkast op te bergen.

Buiten dat een opbergkast een praktische oplossing is wil het oog natuurlijk ook wat. Opbergkasten zijn er in vele soorten en maten. De keus voor jouw ideale opbergkast hangt af van de stijl van je interieur en het comfort wat je wenst. 

Natuurlijk kan je voor een kast kiezen met grote deuren zodat je al je spullen netjes uit het zicht kunt plaatsen maar tegenwoordig zijn er ook kasten die een combinatie hebben met deuren en open vakken. Zo kan je in de open vakken bijvoorbeeld mooie fotolijstjes plaatsen of design interieuraccessoires. Of gebruik de open vakken in de kast om gezellige mandjes in te plaatsen waar je de kleinere spulletjes in kunt opbergen. 

Heb je een kleine kamer en wil je niet dat de kast de ruimte optisch kleiner maakt dan kan je de muur verven in de kleur van de kast. De kast valt dan niet heel erg op maar bied je wel de praktische opbergruimte die je nodig hebt.

Wanneer je een grote kamer hebt en juist van de kast een blikvanger wilt maken dan kan je een kast kiezen in een contrasterende kleur. Ook is het leuk om een paar smalle kasten naast elkaar te plaatsen voor een wat speelser effect.

Kan jij wel wat meer opbergruimte gebruiken dan kan je online heel wat opbergkasten inspiratie opdoen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van Goossens wonen en slapen. Zij bieden een mooi assortiment opbergkasten in allerlei stijlen en afmetingen. 

Weg met de rommel en opruimen maar!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners