1432
Organiseer je afval zoals jij wilt

Wil je afval scheiden, maar kun je er niet de juiste afvalemmers voor vinden? Brabantia lost het op met de mooie, ruimtebesparende en slimme Sort&Go afvalbakken. Rechthoekige plastic afvalbakken in Mint, Yellow, White en Grey voor het scheiden, verzamelen en transporteren van je afval. De kleine 3 liter Sort & Go is ideaal voor groente- en ander bioafval. Zet ‘m op je aanrecht of verstop ‘m in een la – met de Sort & Go collectie sorteer je afval op jouw manier.

 

Klein formaat, grote hulp

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

De kleinste Sort & Go is ideaal voor het verzamelen van schillen, groenteafval, etensrestjes en ander biologisch afbreekbaar afval. Het deksel blijft openstaan zolang jij dat wilt en het dappere emmertje past gewoon op je aanrecht. Of in een la, als je dat liever hebt. Dit mini-containertje is, net als de rest van de familie, Cradle-to-Cradle gecertificeerd op Brons niveau. Het is maar 181 x 139 x 188 mm groot en verkrijgbaar in Mint, Yellow, White en Grey. Je krijgt er ook nog eens 10 jaar Brabantia garantie en service op. 

Sort & Go familie

De kunststof Sort & Go afvalbakken zijn er in 4 maten en 4 kleuren. Alles wat je nodig hebt om je eigen systeem op te zetten voor verschillende soorten afval. De nieuwe 3 liter en minstens zo handige 6 liter afvalemmer zijn perfecte biobakjes voor op je aanrecht. Je kunt de grotere 12 en 16 liter afvalbakken gebruiken voor je flessen, blikjes, verpakkingen of wat je verder maar sorteren wilt. Het handvat en de greep op de bodem van de 6, 12 en 16 liter afvalbakken maken het legen makkelijk. Lekker georganiseerd!

Valerie Denys, category manager Waste Management: “Afval scheiden is belangrijk, en daarom is het belangrijk om het zo makkelijk mogelijk te maken. Met Sort & Go kun je afval scheiden zoals jij het wilt.”

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners