167
Opgeruimd staat netjes: opbergoplossingen voor kleine ruimtes
Gepubliceerd: 26-02-2024

Je weet maar al te goed hoe fijn het is om een opgeruimd huis te hebben. Niet voor niets dat veel mensen zeggen dat een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest. Maar merk je dat er al snel wat rommel ontstaat? Bijvoorbeeld doordat de huissleutels door de woning slingeren of omdat het speelgoed van de kids overal op lijkt te hopen? In dat geval is het de hoogste tijd om te investeren in extra opbergruimte. Fijn om te weten, is dat het helemaal niet zo veel hoeft te kosten. Hoe je op een slimme manier op kunt gaan met het creëren van meer opbergruimte in een kleine kamer, lees je hier.

Spullen raak je minder snel kwijt door ze op een vaste plek op te bergen

Misschien heb je veel baat bij een aantal opbergmanden die je achter een kast kunt zetten. Of je kunt een heuse stellage installeren in de kelder voor het opbergen van je wekelijkse voorraad boodschappen. Waar in huis je ook extra opbergruimte toe kunt voegen, je hebt altijd erg makkelijk een nieuwe plek gecreëerd voor het opbergen van de spullen die je regelmatig gebruikt. En door deze spullen op een vaste plek in huis op te bergen, raak je spullen ook nog eens veel minder snel kwijt. Laat het ordenen van je woning dus maar snel beginnen.

Je hebt de keuze uit diverse soorten opbergsystemen

Het maakt niet uit waar in huis je graag extra opbergruimte wilt realiseren bij jou in huis. Er bestaan tal van opbergsystemen voor je eigen woning. Denk daarbij aan handige vouwkratten voor het opbergen van de wat kleinere spullen. Een compact schoenenrek voor in de bijkeuken of in de gang. Of een handige buffetkast met gesloten vakken voor in de keuken. Weet je op dit moment al erg goed wat voor soort opbergruimte er bij jou in huis terug moet komen? Voor iedere kleine ruimte is er gelukkig erg veel mogelijk.

inspiratiebrochures1.png

Tip! Je kunt nooit genoeg opbergruimte hebben in huis

Eén ding is zeker. In huis kun je eigenlijk nooit genoeg opbergruimte hebben. Breng op dit moment alvast in kaart in welke kamers in huis deze opbergruimte kan worden gerealiseerd, zodat je specifiek op zoek kunt gaan naar een passende oplossing. Of je nu gaat voor maatwerk of voor een standaard kast, je gaat er vast en zeker erg veel profijt aan hebben.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide