598
Lekker opgeruimd de was doen met gemak en plezier
Gepubliceerd: 16-11-2023

Het hele huis is lekker opgeruimd. En dat wil je graag zo houden. Nu je na die heerlijk lange zomer weer Hollands natgeregend de warmte binnenshuis opzoekt, is het wel zo lekker dat je ook een beetje opgeruimd thuiskomt. Want je voelt je aangenamer in een huis waar alles mooi van kant is. Waar je jouw natte jas aan een hangertje te drogen hangt, de vertrapte herfstbladen achterlaat bij de deurmat en jij je schoenen verruilt voor warme pantoffels. Zonder te struikelen over beddengoed en wasmanden.

Zo’n wasmachinekast willen wij ook!

Terwijl de regen tegen de ramen spat, hoor je het geruststellende geruis van de wasdroger. Ja, met dat najaarsweer beloven de wasmachine en droger volop te draaien. Vera Dumay uit Oosterhout herkent die situatie wel: “In het najaar stond ik iedere dag kromgebogen met de wasmand onder m’n arm de machines in en uit te pakken. Als onze kinderen verregent thuiskwamen na school of na het sporten dan konden mijn man of ik weer aan het rapen en wassen. Een ongemakkelijk rotklusje, vonden wij. Toen we bij vrienden de wasmachine en droger op hoogte in een wandkast zagen staan, in hun strakke wasruimte, twijfelden we geen moment. Dat willen wij ook! Het bleek een kast van wasmachinekast.nl.

Online besteld, op maat gemaakt

volgende dag hebben we uitgebreid naar de verschillende wasmachinekasten op hun website zitten kijken. Ze hebben fraaie standaardmodellen die je gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten, of je kiest voor een kast op maat. Samen hebben we onze bijkeuken opgemeten, de opties afgewogen en zijn gegaan voor een standaardmodel. We kozen uit een van de vijf kleuren, selecteerden de handgrepen en bestelden onze ideale wasmachinekast. Zo gepiept! Al een paar weken later stond de bezorger op afspraak aan de deur. Samen hebben we de kast gemonteerd en de apparaten weer aangesloten. En het resultaat mag er wezen. Dit hadden we eerder moeten doen, wat een verschil.

Opgeruimd en gemakkelijk

De bijkeuken is veel opgeruimder nu. De apparaten ingebouwd, wasmiddel en toebehoren in de lades, bezem en dweil in de hoge kast ernaast. De wasmand netjes uit het zicht en bij gebruik zet ik hem op de handige uitrekplank onder de trommel. Nee, wij hoeven niet meer krom. En nog mooier, het hout, de kleur en uitstraling passen helemaal in onze eigen stijl. Laat die herfst maar komen, want het is in onze wasruimte nu zo prettig opgeruimd, dat zelfs onze jongste niet meer zomaar haar schoenen en vieze kleding op de grond laat slingeren. Echt wasgemak! Ga net als Vera naar wasmachinekast.nl voor al jouw wasgemak in stijl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide