2525
De vele voordelen van een schoenenkast
Gepubliceerd: 10-05-2019 Laatste update: 12-09-2023

“Grapje, zeker? Passen er zoveel schoenen in die kast?”. Je mond valt open als je ontdekt waar die shopaholicvriendin al haar trofeeën laat. Schoenenkasten zijn de ideale aanwinst voor de moderne vrouw én man, die voor elke gelegenheid een ander paar in huis heeft. De vele voordelen van een schoenenkast:

Super efficiënt
De uitvinder van de schoenenkast rust nu op zijn lauweren op een tropisch eiland in de Stille Oceaan. Want dankzij dit geniale design kun je in een schoenenkast van slechts 30 centimeter diep al gauw 6-8 paar schoenen kwijt! Dat maakt deze super compacte kast ideaal voor gebruik in een krappe hal.

Colorado-84_pe-dek-open_a.jpg

WIN-VLOERKLEED.png

Voor in elke woonruimte
Dankzij het compacte formaat én de verschillende designs is een schoenenkast geschikt voor in elke woonruimte. Bij de Colorado schoenenkast van het Duitse merk Germania kun je kiezen welke kleur en materiaal voorpanelen je wil voor de lades. Hoogglans zwart, om samen te gaan met je moderne slaapkamer? Dankzij een soft-close systeem kan je partner rustig verder slapen als jij tóch nog even dat andere paar schoenen pakt. Of wil jij juist panelen in drie trendy kleuren voor een warm welkom in de hal? Combineer met andere meubels van de Colorado serie om van je slaapkamer of hal een mooi geheel te maken.

Colorado-084_pe-dek_m.jpg

Rust in huis
Denk je het verschil eens in: schoenen in een rijtje onder de kapstok, of weggewerkt in een nette kast. Met de laatste optie breng je veel meer rust in je interieur! Want hoe mooi je schoenen ook zijn, verschillende paren in verschillende kleuren vormen een chaotisch geheel in je hal of slaapkamer. Je huis lijkt met een schoenenkast een stuk opgeruimder.

Colorado-matt_pe-dek_n.jpg

Aanwinst voor je interieur
De schoenenkasten van nu zijn veel meer dan een noodzakelijk kwaad: ze vormen een stijlvolle decoratie in je interieur. Je kunt niet alleen het design en de kleur bepalen, maar ook het formaat. Zo heb je bij de Colorado schoenenkast keuze uit 2, 3 of 4 vakken boven elkaar. Of misschien gaat jouw voorkeur uit naar 2 vakken naast elkaar, zodat je de schoenenkast onder de kapstok kwijt kunt!

Schone schoenen
Tot slot blijven je prachtige pumps langer mooi met behulp van een schoenenkast. Niemand kan erover struikelen en zo de lak beschadigen. Stof krijgt geen kans in de schoenenkast. En je mooie sandaaltjes hoeven niet in aanraking te komen met de wandelschoenen van je partner!

Heb je meer tips nodig? Kijk dan ook naar deze inspiratieartikelen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide